Δεν ζήτησε τερματοφύλακα ο Μαρτίνεθ

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Intime

Δεν ζήτησε τερματοφύλακα ο Μαρτίνεθ

Κόντρα στα όσα ακούγονται, για την ώρα, αυτή είναι η εισήγησή του…

Ο ερχομός προπονητή τερματοφυλάκων στον Ολυμπιακό, έδωσε τροφή για διάφορα σχόλια. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, σε αντίθεση με τους προκάτοχούς του που συνεργάστηκαν με τον Παναγιώτη Αγριογιάννη, ζήτησε δικό του συνεργάτη, για την εκγύμναση των πορτιέρο. Κάπως έτσι, ο Αντόνιο Χοσέ Λόπεθ Μενγκουάλ ήρθε στην Ελλάδα, υπέγραψε και αυτός συμβόλαιο και ανέλαβε.

Από τη μία αυτή η κίνηση, από την άλλη πάντα το… ξένο. Όταν έρχεται ένας νέος προπονητής, κάνει τις εισηγήσεις του, άλλωστε υπάρχει και ο Κορδόν που εδώ και καιρό έχει κάνει μια πρώτη αξιολόγηση του ρόστερ.

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή, έχει στην πρώτη δυάδα τους Πασχαλάκη, Τζολάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες έτσι, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, δεν ζήτησε την απόκτηση τερματοφύλακα. Η αλήθεια είναι πως ατζέντηδες, πρότειναν πορτιέρο στους «ερυθρόλευκους». Αυτή τη στιγμή πάντως, δεν τίθεται θέμα απόκτησης τερματοφύλακα για τον Ολυμπιακό.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, παίρνει τα γάντια του βασικού και με αυτόν, θα αρχίσει το πλάνο της εντεκάδας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Κωνσταντής Τζολάκης έκλεισε καλά την περσινή σεζόν και ανέβηκε στην εκτίμηση όλων. Δεν είναι λίγες οι ομάδες που θα ήθελαν πάντως να τον αποκτήσουν, έστω και με τη μορφή του δανεισμού. Κι αυτές, περιμένουν την οριστική απόφαση του Μαρτίνεθ για τους τερματοφύλακες.

Ο 42χρονος προπονητής των Πειραιωτών πάντως, τον Πασχαλάκη τον γνωρίζει από τη σειρά των αγώνων με τον ΠΑΟΚ, όταν ήταν στη Γρανάδα. Τότε ο διεθνής τερματοφύλακας είχε αγωνιστεί στο ματς της Τούμπας, που είχε λήξει 0-0, σε αυτό της Ισπανίας είχε παίξει ο Ζίβκοβιτς.

Το μόνο που μένει πλέον, στο παζλ των πορτιέρο, είναι ο τρίτος τερματοφύλακας. Το συμβόλαιο του Κρίστινσον ολοκληρώνεται, ωστόσο δεν αποκλείεται να παραμείνει, έχοντας αποδεχθεί αυτό το ρόλο. Θα μπορούσε να μπει στο κάδρο ένας νεαρός τερματοφύλακας, αλλά είναι προτιμότερο να παίρνει χρόνο στον Ολυμπιακό Β’ και την Κ19.