Ο Χόρχε Ντε Φρούτος στο στόχαστρο του Ολυμπιακού σύμφωνα με τους Ισπανούς

Χόρχε Ντε Φρούτος

i

©printscreen

Ο Χόρχε Ντε Φρούτος στο στόχαστρο του Ολυμπιακού σύμφωνα με τους Ισπανούς

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:39 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:13 - 23.06.2023

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ο Ολυμπιακός έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωση του Χόρχε Ντε Φρούτος της Λεβάντε.

Ο Ολυμπιακός εδώ και λίγες ημέρες έχει ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ισπανό προπονητή Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Ο Ισπανός τεχνικός υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες και πλέον ετοιμάζεται να... σηκώσει τα μανίκια του, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Ο Μαρτίνεθ θέλει να προχωρήσει στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού των Πειραιωτών και σε συνεννόηση πάντα με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Αντόνιο Κορδόν ψάχνουν στην αγορά με σκοπό να βρουν τους κατάλληλους παίκτες. 

Μία από αυτές τις περιπτώσεις ακούει στο όνομα του επιθετικού της Λεβάντε Χόρχε Ντε Φρούτος, ο οποίος σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα βρίσκεται ψηλά στη λίστα των «ερυθρόλευκων». Μάλιστα ο 26χρονος εξτρέμ έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και η αξία του ανέρχεται στα 8.000.000 ευρώ.

Ο Ντε Φρούτος ολοκληρωσε τη φετινή σεζόν έχοντας 46 συμμετοχές, πέντε γκολ και οκτώ ασίστ, ενώ επίσης έχει κεντρίσει και το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της La Liga.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης και στη συνέχεια αγωνίστηκε στις Ρεάλ Βαγιαδολίδ και Ράγιο Βαγεκάνο. Στην πορεία η Ρεάλ Μαδρίτης τον παραχώρησε στη Λεβάντε το καλοκαίρι του 2020.