«Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε πρόταση για τον Ζινκερνάγκελ αλλά η Τραμπζονσπόρ επανήλθε»

«Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε πρόταση για τον Ζινκερνάγκελ αλλά η Τραμπζονσπόρ επανήλθε»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:46 - 23.06.2023

Δεύτερη πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ φαίνεται πως έκανε η Τραμπζονσπόρ για τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, μετά την άρνηση της πρώτης από πλευράς Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός δεν καλείται να διαχειριστεί μόνο τις αφίξεις όσον αφορά το μεταγραφικό μέτωπο, αφού στην ατζέντα του υπάρχουν και οι πιθανές αναχωρήσεις. Το μέλλον του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ ανήκει στη δεύτερη κατηγορία, ωστόσο παραμένουν άγνωστες οι προθέσεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τον Δανό μεσοεπιθετικό.

Δεύτερη πρόταση για Ζινκερνάγκελ από την Τραμπζονσπόρ

Όπως και να έχει πάντως, οι μνηστήρες γύρω από το όνομα του έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται μετά την εξαιρετική του σεζόν στην Σταντάρ Λιέγης. Η επιστροφή του στους Πειραιώτες, μετά τη λήξη του δανεισμού του, επομένως, είναι πιθανό να δρομολογήσει εξελίξεις.

Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρεται για την περίπτωση του μοιάζει να είναι η Τραμπζονσπόρ. Μάλιστα, το ενδιαφέρον της δεν μένει στα λόγια αφού όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «TrabsonHaber», η ομάδα της Super Lig έκανε πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ στους Πειραιώτες.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που επιχειρεί η ομάδα να κάνει δικό της τον παίκτη, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ωστόσο την πρώτη ο Ολυμπιακός φαίνεται πως αρνήθηκε, αφού δεν καλύπτονταν οι οικονομικές του απαιτήσεις.

Θυμίζουμε πως ο ίδιος έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». Η παραμονή του θα αποτελέσει υπόθεση του νέου προπονητή, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος θα αξιολογήσει τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που θα επιστρέψουν από τους δανεισμούς τους.