Στα δικαστήρια ο Παπέ Σισέ με την πρώην σύζυγο του

Ο Παπέ Σισέ και η Τζιχάν Σαχάρα

Στα δικαστήρια ο Παπέ Σισέ με την πρώην σύζυγο του

Sportal newsroom 23:42 - 22.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:42 - 22.06.2023

Προβλήματα με τη δικαιοσύνη φαίνεται πως έχει ο Παπέ Αμπού Σισέ στην πατρίδα του, Σενεγάλη, και αφορμή φαίνεται να αποτελεί η μη καταβολή της διατροφής στην πρώην σύντροφο του.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ φαίνεται πως καλείται να διαχειριστεί ένα εξωαγωνιστικό ζήτημα, αφού ο ίδιος τίθεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη στην πατρίδα του. Πιο αναλυτικά, όπως ανέφερε δημοσίευμα της «Seneweb», ο παίκτης του Ολυμπιακού θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τη σύζυγο του μέσω της νομικής οδού και αφορμή στέκεται η μη καταβολή διατροφής από πλευράς του.

Στα δικαστήρια για μη καταβολή διατροφής ο Σισέ

Ο Παπέ Σισέ και η Τζιχάν Σαχάρα © Google

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Σενεγάλης, όλα ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2019, όταν ο κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών και η Τζιχάν Σαχάρα αποφάσισαν να χωρίσουν με κοινή συναίνεση διαζύγιο. Τότε αποφασίστηκε πως η νεαρή γυναίκα θα έχει την επιμέλεια του παιδιού και ο Σισέ θα της καταβάλει 1526 ευρώ τον μήνα, ως διατροφή. Μέχρι τον Ιανουάριο του 2023 ο ίδιος ήταν τυπικός στις υποχρεώσεις του, εντούτοις από εκείνη την περίοδο και έπειτα σταμάτησε να καταβάλλει τα χρήματα.

Ο Παπέ Σισέ και η Τζιχάν Σαχάρα © Google

Η ίδια, λοιπόν, κινήθηκε μέσω της νομικής οδού και ζήτησε από το δικαστήριο να τη βοηθήσει να εισπράξει αποζημίωση για αυτή την καθυστέρηση. Στη δίκη που έγινε την Τετάρτη, η πλευρά του Σισέ αντιπρότεινε να καταβληθεί το ωφελούμενο ποσό των 9156 ευρώ σε έξι δόσεις.

Χάμες για Σακίρα - Πικέ: «Έπρεπε να το λύσουν μεταξύ τους ειδικά τώρα που υπάρχουν παιδιά στη μέση»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

19:32 - 20.06.2023

Χάμες για Σακίρα - Πικέ: «Έπρεπε να το λύσουν μεταξύ τους ειδικά τώρα που υπάρχουν παιδιά στη μέση»

Την άποψη πως ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα έπρεπε να λύσουν μεταξύ τους τα όποια προβλήματα είχαν εξέφρασε ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος ήταν αντίθετος με τη δημοσιοποίηση του όλου ζητήματος.

Η πρώην σύντροφός του ωστόσο δεν δέχθηκε την πρόταση και μέσω των δικηγόρων της υποστήριξε πως «ο ποδοσφαιριστής τα βγάζει άνετα πέρα οικονομικά». Μετά την άρνηση της μεριάς Σαχάρα για εξωδικαστικό διακανονισμό, το δικαστήριο του Ντακάρ φαίνεται να πείστηκε πως ήταν λογική αυτή η απόφαση και έτσι διέταξε τη συνέχιση της δίκης.