Χάμες για Σακίρα - Πικέ: «Έπρεπε να το λύσουν μεταξύ τους ειδικά τώρα που υπάρχουν παιδιά στη μέση»

Χάμες για Σακίρα - Πικέ: «Έπρεπε να το λύσουν μεταξύ τους ειδικά τώρα που υπάρχουν παιδιά στη μέση»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:32 - 20.06.2023

Την άποψη πως ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα έπρεπε να λύσουν μεταξύ τους τα όποια προβλήματα είχαν εξέφρασε ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος ήταν αντίθετος με τη δημοσιοποίηση του όλου ζητήματος.

Μπορεί ο χωρισμός του Ζεράρ Πικέ και της Σακίρα να έλαβε χώρα το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο φαίνεται πως μέχρι και σήμερα συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα. Ένας από τους ανθρώπους που κλήθηκαν να σχολιάσουν το διαζύγιο μεταξύ του ζευγαριού, ήταν και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες.

«Θα έπρεπε να τα λύσουν μεταξύ τους» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χάμες

Πιο αναλυτικά, ο Κολομβιανός επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Semana» και μία από τις ερωτήσεις που του τέθηκαν αφορούσε το δίδυμο Πικέ-Σακίρα. Ο 31χρονος απάντησε σε πρώτο χρόνο πως οι δύο έπρεπε να λύσουν μεταξύ τους τις όποιες διαφορές είχαν, ενώ παράλληλα υποστήριξε πως ο ίδιος δεν θα μπορούσε να πει κακή κουβέντα για τον πρώην αμυντικό της Μπαρτσελόνα, αφού αμφότεροι είχαν συνυπάρξει αρκετές φορές.

«Έχω βρεθεί αρκετές φορές με τον Ζεράρ Πικέ και δεν μπορώ να πω τίποτα για εκείνον. Για εμένα είναι καλός άνθρωπος. Νομίζω (σ.σ. η Σακίρα και Πικέ) πως πρέπει να λύσουν τις διαφορές τους μεταξύ τους, ειδικά τώρα που υπάρχουν και παιδιά στη μέση. Αλλά στο τέλος ο καθένας κάνει ότι θέλει. 

Δεν συμφωνώ με το να δημοσιοποιούνται πράγματα η να λέγονται πράγματα για μία εξωσυζυγική σχέση. Θεωρώ ότι αυτό έπρεπε να λύνεται μεταξύ των ζευγαριών», τόνισε συγκεκριμένα ο Χάμες Ροντρίγκες, στη συνέντευξη που παραχώρησε.