Απίστευτη δικαιολογία από δικηγόρο ρατσιστή οπαδού της Βαλένθια: «Ο πελάτης μου απλά έξυσε τη μασχάλη του»

Βινίσιους Τζούνιορ

i

©Photo by James Gill - Danehouse/Getty Images/Ideal Images

Απίστευτη δικαιολογία από δικηγόρο ρατσιστή οπαδού της Βαλένθια: «Ο πελάτης μου απλά έξυσε τη μασχάλη του»

Sportal newsroom 18:18 - 20.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:18 - 20.06.2023

Ο δικηγόρος Μάνουελ Ιζκουιέρδο, ο οποίος υπερασπίζεται έναν από τους οπαδούς της Βαλένθια που κατηγορείται για ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους, προσπάθησε με απίστευτο τρόπο να εξηγήσει τα ανεξήγητα.

Η υπόθεση της ρατσιστικής επίθεσης που δέχθηκε ο Βινίσιους από οπαδούς της Βαλένθια στο «Μεστάγια» στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τις «νυχτερίδες» συνεχίζεται. Τη Δευτέρα (20/6) πήγαν να καταθέσουν στο δικαστήριο οι τρεις κατηγορούμενοι, ενώ τις επόμενες μέρες θα κληθεί ο Βραζιλιάνος άσος να πει την εκδοχή του.

Φυσικά, είναι ένα από τα κορυφαία θέματα της αθλητικής επικαιρότητας στην Ισπανία, με το ΜΜΕ της χώρας να ασχολούνται συνεχώς με την εν λόγω υπόθεση. Σε αυτό το πλαίσιο, ο δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων, ο Μανουέλ Ιζκουιέρδο, φιλοξενήθηκε στο Valencia Capital Radio και είπε μια ασύλληπτη δικαιολογία για τον πελάτη του.

«Ο πελάτης μου κατηγορείται για έγκλημα μίσους επειδή έξυσε τις μασχάλες του. Είμαι εξοργισμένος γιατί έχουν βάλει εμπόδιο στη ζωή ενός 18χρονου αγοριού. Ο πελάτης μου πηγαίνει στο γήπεδο για να διασκεδάσει και η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή γιατί του έχουν απαγορεύσει ισόβια την είσοδο», ανέφερε αρχικά.

Εριξε μαύρη πέτρα πίσω του ο Μπενζεμά και σταμάτησε να ακολουθεί την Ρεάλ στα social media
REST OF THE WORLD

10:51 - 20.06.2023

Εριξε μαύρη πέτρα πίσω του ο Μπενζεμά και σταμάτησε να ακολουθεί την Ρεάλ στα social media

Μόλις δύο εβδομάδες αφότου άφησε τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη σαουδαραβική ομάδα Αλ-Ιτιχάντ, ο Καρίμ Μπενζεμά σταμάτησε να ακολουθεί τον ισπανικό σύλλογο στα social media, χωρίς εξηγήσεις.

Μάλιστα, ο Μάνουελ Ιζκουιέρδο, πέρα από το ότι επιχείρησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, καταλόγισε ευθύνες στον Βινίσιους, τονίζοντας πως η συμπεριφορά του δεν είναι σωστή. «Ο Βινίσιους έχει πρόβλημα εκπαίδευσης, έχει αλαζονικές συμπεριφορές, δεν είναι πρόβλημα ρατσισμού», είπε χαρακτηριστικά.