Πόσες πιθανότητες δίνει το Transfermakt να αποκτήσει τον Παγέτ ο Ολυμπιακός

Ντμίτρι Παγέτ

i

©intime

Πόσες πιθανότητες δίνει το Transfermakt να αποκτήσει τον Παγέτ ο Ολυμπιακός

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:44 - 22.06.2023

Την πιθανότητα μεταγραφής του Παγέτ στον Ολυμπιακό, μετέτρεψε σε ποσοστό τοις εκατό το Transfermarkt.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε μία πολύ σημαντική εκκρεμότητα ενόψει της νέας σεζόν, ανακοινώνοντας την πρόσληψη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το πόστο του προπονητή. Πλέον, η ομάδα έχει τεχνικό, έχει αθλητικό διευθυντή (τον Αντόνιο Κορδόν) και το μέτωπο που... περισσεύει είναι αυτό των μεταγραφών.

Οι πιθανότητες με το μέρος του Ολυμπιακού

Η ομάδα έχει απλώσει «δίχτυα» στην αγορά και ψάχνει τους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν κομμάτι του ρόστερ της χρονιάς 2023-24. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί πολλά και ένα από αυτά ήταν εκείνο του Ντίμιτρι Παγέτ.

Πιο αναλυτικά, πριν από λίγες ημέρες, δημοσίευμα της «Equipe» υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την απόκτηση του  άσου της Μαρσέιγ. Το χαστούκι που έδωσε στον βοηθό προπονητή της Λανς, ενδέχεται να τερματίσει πρόωρα η συνεργασία του με τον γαλλικό σύλλογο στον οποίο ανήκει και σύμφωνα με το Μέσο της χώρας, οι Πειραιώτες τον έχουν στα «ραντάρ» τους.

Το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Ολυμπιακό μετέτρεψε σε ποσοστό τοις εκατό η δημοφιλής ιστοσελίδα «Transfermarkt» και οι πιθανότητες μοιάζουν να είναι υπερ του συλλόγου του Πειραιά. Πιο αναλυτικά, 55% πιθανότητες συγκεντρώνει ο Γάλλος να γίνει κάτοικος Ελλάδας, ενώ το συγκεκριμένο νούμερο στις αρχές του μήνα είχε φτάσει το 65%.

Οι πιθανότητες απόκτησης του Παγέτ © Intime