«Σε προχωρημένες επαφές με την Μπεσίκτας ο Μπιέλ»

Πεπ Μπιελ

i

©intime

«Σε προχωρημένες επαφές με την Μπεσίκτας ο Μπιέλ»

Δημήτρης Χούπης 21:21 - 21.06.2023

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία η Μπεσίκτας έχει δείξει ενδιαφέρον για τον μέσο του Ολυμπιακού Πεπ Μπιέλ, με τις επαφές να είναι προχωρημένες.

Ο Πεπ Μπιέλ είναι ένα θέμα που «καίει» τον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι. Αρκετές ομάδες έχουν προσεγγίσει τον Ισπανό μεσοεπιθετικό και φαίνεται πως δύσκολα θα μείνει στους «ερυθρόλευκους». Μία από τις ομάδες είναι και η Μπεσίκτας

Όπως είχε αναφέρει τουρκικό μέσο η Μπεσίκτας θέλει τον Μπιέλ για οργανωτή, μαζί με τον Ντιέγκο Βαλντέζ και τον Μάρκο Τόλιτς. Σύμφωνα λοιπόν με νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από την Ισπανία, η τουρκική ομάδα δεν έχει μείνει μόνο στο ενδιαφέρον. 

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε πως οι «μαύροι αετοί» είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Μπιέλ. Τόνισε μάλιστα πως αυτή τη στιγμή είναι το πρώτο φαβορί για την απόκτησή του. 

Ακόμα μία ομάδα που φαίνεται πως έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Ισπανό παίκτη του Ολυμπιακού είναι και η Μαγιόρκα. Όπως είχε αναφέρει ο Ισπανός δημοσιογράφος Χουάν Κάρλος Τάουρα, ανέφερε πως ναι μεν είναι στη λίστα της ομάδας, αλλά είναι δύσκολη η περίπτωσή του. 

«Η Μαγιόρκα ξεκίνησε επαφές για την απόκτηση του Πεπ Μπιέλ. Ο Ολυμπιακός συζητάει μόνο για πώληση του 26χρονου. Υπάρχουν πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, όμως, είναι μια δύσκολη περίπτωση, καθώς ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες», ανέφερε μεταξύ άλλων στο tweet του ο Ισπανός δημοσιογράφος.

Ο Μπιελ ήρθε στον Ολυμπιακό τον Σεπτέμβρη του 2022 και με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων» πέτυχε δέκα γκολ και μοίρασε τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.