Η σύμπτωση και η μαγκιά του Μίτσελ με Μαρτίνεθ

Ντιέγκο Μαρτίνεθ - Μίτσελ

Η σύμπτωση και η μαγκιά του Μίτσελ με Μαρτίνεθ

Η κίνηση του πρώην, για τον νυν τεχνικό του Ολυμπιακού που εντυπωσίασε…

Ότι ο Μίτσελ είναι ένας τζέντλεμαν δεν το αμφισβητεί κανείς. Ο Ισπανός προπονητής, κάποια στιγμή στη Σεβίλλη συνεργάστηκε με τον Μαρτίνεθ. Πριν μια δεκαετία, τον είχε βοηθό του, εκεί στο τιμ. Ο Μίτσελ παραιτήθηκε στις 3 Απρίλη από τον Ολυμπιακό, στη δεύτερη θητεία του. Είχε προηγηθεί το 2-2 με τον Άρη, για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται 2-0 και να ισοφαρίζονται στο 81’ σε 2-2. Γνωστά τα όσα ακολούθησαν, την επόμενη ημέρα ήρθε η παραίτηση και ο Μίτσελ επέστρεψε στην πατρίδα του. Την ίδια ημέρα, στις 3 του Απρίλη, η Εσπανιόλ προχωρούσε στο τέλος της συνεργασίας της με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο 42χρονος προπονητής, είχε ηττηθεί πριν δύο ημέρες εκτός έδρας από τη Χιρόνα. Για την 27 η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος εκείνο το ματς, με τον Μαρτίνεθ να βλέπει την ομάδα του να «λυγίζει» με 2-1, με πέναλτι στο 88 ο λεπτό. Ίδια ημέρα έτσι, ο Μαρτίνεθ αποχαιρέτησε την Εσπανιόλ και ο Μίτσελ τον Ολυμπιακό.

Χθες, στα social media της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέβηκε η ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Πιστός ακόλουθος των «ερυθρολεύκων» ο πρώην, ο Μίτσελ, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο αυτό το νέο. Και εκεί, απέδειξε το μεγαλείο του. Θα μπορούσε να κρατάει πικρία, στεναχώρια, αλλά αναφερόμαστε στον Μίτσελ.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έτσι, ευχήθηκε στον νυν (από χθες). “All the best”, ήταν το μήνυμά του, που συνοδεύτηκε από ερυθρόλευκες καρδούλες, σε μια επίδειξη μαγκιάς, το μεγαλείο συμπεριφοράς του Μίτσελ!

Προφανώς και αυτή του η κίνηση, δεν έμεινε ασχολίαστη και από τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και από τους ανθρώπους των Πειραιωτών. Μπορεί να αποτέλεσε παρελθόν για δεύτερη φορά, αλλά ο Μίτσελ δείχνει πως παραμένει ένας «στρατιώτης» της ιδέας του Ολυμπιακού. Και με την κίνησή του αυτή, να ευχηθεί στον Μαρτίνεθ, κέρδισε πολλούς πόντους, σε ακόμη περισσότερους φίλους του συλλόγου.