«Συμφώνησε για δύο χρόνια με την Αλ Νασρ ο Μπακαμπού»

Σεντρίκ Μπακαμπού

i

©intime

«Συμφώνησε για δύο χρόνια με την Αλ Νασρ ο Μπακαμπού»

Δημήτρης Χούπης 17:49 - 21.06.2023

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Σεντρίκ Μπακαμπού αποχωρεί από τον Ολυμπιακό και ήρθε σε συμφωνία με την Αλ Νασρ του Ντουμπάι για συμβόλαιο δύο χρόνων.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο επιβεβαίωσε τις αναφορές που έκαναν λόγο για συμφωνία του Σεντρίκ Μπακαμπού με την Αλ Νασρ του Ντουμπάι. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο ο επιθετικός από το Κονγκό συμφώνησε με την αραβική ομάδα, με το συμβόλαιο που θα υπογράψει να έχει διάρκεια δύο χρόνων. 

Νωρίτερα ένας Γάλλος δημοσιογράφος είχε επίσης αναφερθεί στη μεταγραφή του 32χρονου, λέγοντας πως οι απολαβές του θα είναι 3.5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Ο Ολυμπιακός από την άλλη έδινε αρκετά λιγότερα από την Αλ Νασρ, καθώς το ποσό ήταν γύρω στο 1.500.000 ευρώ συν τα μπόνους, που μπορούσαν να φτάσουν μέχρι 600.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου.

Νωρίτερα ο 32χρονος επιθετικός είχε γίνει πόλος έλξης αρκετών ομάδων. Από την Τουρκία μέχρι την Ιταλία, τη Γερμανία και την Ισπανία. Στη γειτονική μας χώρα η Σαμσουνσπόρ είχε δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μπακαμπού, η οποία μάλιστα του είχε κάνει και πρόταση. Από την άλλη στην Ιταλία η Αταλάντα και η Φιορεντίνα ήταν δύο ομάδες που είδαν με «καλό μάτι» τον επιθετικό από το Κονγκό, χωρίς όμως να προχώρησαν σε κάτι παραπάνω. 

Ο Μπακαμπού τελικά θα καταλήξει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Αλ Νασρ, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του εκεί για τα επόμενα δύο χρόνια. Με τους «ερυθρόλευκους» ο 32χρονος βρήκε δίχτυα 18 φορές στο πρωτάθλημα, δείχνοντας την ικανότητά του στο να σκοράρει.