Ολυμπιακός: Ήρθε το τιμ του Μαρτίνεθ, έπιασε ήδη δουλειά!

Ο Μαρτίνεθ και οι συνεργάτες του

i

©Olympiacos

Ολυμπιακός: Ήρθε το τιμ του Μαρτίνεθ, έπιασε ήδη δουλειά!

Διονύσης Βερβελές 20:25 - 22.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:25 - 22.06.2023

Στην Ελλάδα βρίσκονται οι πέντε συνεργάτες του Ισπανού προπονητή…

Εποχή Ντιέγκο Μαρτίνεθ πλέον στον Ολυμπιακό, με τον Ισπανό προπονητή να υπογράφει το συμβόλαιό του και πλέον, να έχει στο πλευρό του και τους πέντε συνεργάτες που ζήτησε. Από την πρώτη στιγμή των συζητήσεων, ο 42χρονος προπονητής είχε ζητήσει πέντε βοηθούς, το είχε μεταφέρει στον Αντόνιο Κορδόν και φυσικά το αίτημά του έγινε δεκτό.

Οι πέντε συνεργάτες του Μαρτίνεθ ήρθαν έτσι στη χώρα μας και μετέβησαν στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Εκεί όπως ήταν αναμενόμενο, γνωρίστηκαν και με τα στελέχη των «ερυθρολεύκων», υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους και στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν με τον κόουτς, κρατώντας μια φανέλα (περσινή) του Ολυμπιακού.

Βοηθός προπονητή θα είναι ο Ραούλ Εσπινόλα Χιμένεθ, το δεξί χέρι του Μαρτίνεθ τόσο στη Γρανάδα, όσο και στην Εσπανιόλ. Πάντα στο πλευρό του 42χρονου προπονητή. Ο Μαρτίνεθ έχει μεγάλη εμπιστοσύνη και στο γυμναστή του. Ο Βίκτορ Λαφουέντε Ναδάλες, είναι ο εκλεκτός, που θα αναλάβει να προετοιμάσει την ομάδα για τη νέα χρονιά.

Άμεσος συνεργάτης και ο αναλυτής, Άλβαρο Γκαρθία Πεϊνάδο. Ο Μαρτίνεθ δίνει μεγάλο βάρος στο κομμάτι της ανάλυσης, άλλωστε ασχολείται πολύ και ο ίδιος σε αυτό.

Το μήνυμα Μαρτίνεθ μετά τις υπογραφές: «Πάμε, είμαστε Ολυμπιακός» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:29 - 22.06.2023

Το μήνυμα Μαρτίνεθ μετά τις υπογραφές: «Πάμε, είμαστε Ολυμπιακός» (vid)

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έστειλε το δικό του μήνυμα για την έναρξη της συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους», λέγοντας, μεταξύ άλλων, την φράση «Πάμε, είμαστε Ολυμπιακός» στις δηλώσεις του.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, ζήτησε και προπονητή τερματοφυλάκων. Από σήμερα έτσι, ο Αντόνιο Λόπεθ Μενγκουάλ αναλαμβάνει, ενώ ο πέμπτος συνεργάτης είναι φυσιοθεραπευτής. Αυτός είναι ο Ιβάν Σάντσεθ

Μαρτίνεθ και οι πέντε συνεργάτες του, έπιασαν ήδη δουλειά έτσι και ο Ολυμπιακός «τρέχει» ήδη την επόμενη σεζόν του, αυτή του 2023-24, με στόχο την επιστροφή του στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Όπως καταλαβαίνει κανείς, ο Ολυμπιακός δεν χάλασε χατίρι του Μαρτίνεθ, προχωρά έτσι, στηρίζοντας όλες του τις επιλογές. Πέντε συνεργάτες, που αναλαμβάνουν δράση για να μπει ο Ολυμπιακός σε σωστό πλαίσιο, πάντα με μπροστάρη σε αυτό το μοντέλο τον Αντόνιο Κορδόν, τον νέο του αθλητικό διευθυντή.