Οι Βραζιλιάνοι μπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Αντρίελσον

Αντρίελσον

i

© Instagram

Οι Βραζιλιάνοι μπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Αντρίελσον

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:37 - 22.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:37 - 22.06.2023

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Βραζιλιάνος στόπερ της Μποταφόγκο, Αντρίελσον.

Μετά την έλευση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός βάζει μπρος στον μεταγραφικό σχεδιασμό, με σκοπό να είναι έτοιμος στις πρώτες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Μία από τις θέσεις για την οποία η ομάδα θα ψάξει ενίσχυση, είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. 

Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, είναι ο Αντρίελσον. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Μαρσέλο Χαζάν ανέφερε μέσω ενός tweet πως η ομάδα του Πειραιά εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 25χρονου στόπερ, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Αντρίελσον ανήκει στη Μποταφόγκο από το καλοκαίρι του 2022, έχοντας και συμπαίκτη του τον πρώην «ερυθρόλευκο» Τικίνιο. Την περασμένη σεζόν, ο Βραζιλιάνος μέτρησε 30 εμφανίσεις με απολογισμό τρία γκολ, ενώ το συμβόλαιό του με την ομάδα ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2025. Πρόσφατα, ο σύλλογος της Βραζιλίας αρνήθηκε πρόταση ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπεσίκτας για τον Αντρίελσον, καθώς δεν ικανοποιήθηκε στο οικονομικό κομμάτι.

Στη λίστα του Ολυμπιακού και ο Ντιχουάν Τζόουνς

Ο 26χρονος (24/6/97) αριστερός μπακ γεννήθηκε στο Λάνσινγκ του Μίσινγκαν και παίζει στο MLS με τη Νιου Ίνγκλαντ. Η βελγική Άντερλεχτ ενδιαφέρεται έντονα για τον παίκτη και οι Βέλγοι υποστηρίζουν ότι ο Τζόουνς είναι στη λίστα τόσο του Ολυμπιακού, όσο και της Στουτγκάρδης. Το συμβόλαιο του Τζόουνς λήγει στις 31/12/24, οπότε θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και η ομάδα του με την οποία έχει 17 αγώνες την τρέχουσα σεζόν και μετράει 1 γκολ και 2 ασίστ. Είναι ο μοναδικός σύλλογος στον οποίο έχει αγωνιστεί στην καριέρα του και συνολικά έχει 129 παιχνίδια, 6 γκολ και 13 ασίστ. 

Είναι επίσης διεθνής και έχει 2 συμμετοχές με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ. Η χρηματιστηριακή αξία του 25χρονου μπακ κυμαίνεται στα 3,5 εκατ. ευρώ. Οι Βέλγοι μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Η Άντερλεχτ είναι ερωτευμένη με τον «εξαιρετικό» Τζόουνς. Ένα πολύ γνωστό όνομα στη λίστα είναι ο Ντιχουάν Τζόουνς της Νιου Ίνγκλαντ. Εκτός από την Άντερλεχτ, για τον Τζόουνς ενδιαφέρονται η Στουτγκάρδη και ο Ολυμπιακός».