«Μάχη» Ολυμπιακού - Μπέτις για τον Ντάρντερ βλέπουν οι Ισπανοί
i

© Photo by DAX Images/NurPhoto via Getty Images

«Μάχη» Ολυμπιακού - Μπέτις για τον Ντάρντερ βλέπουν οι Ισπανοί

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:53 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:54 - 21.06.2023

Οι Ισπανοί ισχυρίζονται πως ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 29χρονου μέσου, Σέρχι Ντάρντερ, που είναι και στα ραντάρ της Μπέτις.

Ο Ολυμπιακός πλέον έχει και νέο αθλητικό διευθυντή, αλλά και νέο προπονητή. Ο Αντόνιο Κορδόν είχε αναλάβει εδώ και καιρό και ήταν αυτός που συμφώνησε με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών. Το συμβόλαιό του θα είναι για δύο χρόνια, με το δικαίωμα επέκτασης για άλλον έναν χρόνο.

Πλέον, στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο «τρέχουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό, με αρκετά ονόματα να έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Ένα από αυτά είναι και του Σέρχι Νταρντέρ, με τους Ισπανούς να ισχυρίζονται ότι οι Πειραιώτες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του 29χρονου κεντρικού μέσου, που βρίσκεται και στο στόχαστρο της Μπέτις.

«Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός και η Μπέτις βρίσκονται μπροστά στην κούρσα για την υπογραφή του. Από αυτούς τους δύο, ο Ολυμπιακός πιέζει περισσότερο, έχοντας μάλιστα για προπονητή τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ που είχε παίκτη στην Εσπανιόλ τον Ντάρντερ. Όσον αφορά στην Μπέτις, ο εν λόγω παίκτης είναι στην 2η θέση της μεταγραφικής λίστας της, με τον Ντάρντερ να προτιμάει από την πλευρά του να πάει στην Ατλέτικο αλλά να μην έχει δεχτεί πρόταση από τους Μαδριλένους», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του «futboldesdemallorca».

Η χρηματιστηριακή αξία του Σέρχι Νταρντέρ είναι στα 16 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το transfermarkt και τη φετινή σεζόν μέτρησε 7 γκολ και 4 ασίστ σε 41 συμμετοχές με τη φανέλα της Εσπανιόλ. Έχει αγωνιστεί επίσης στις Μάλαγα και Λυών.

Tags: