Επιμένουν στη Ισπανία για Ολυμπιακό και Λεάντρο Καμπρέρα

Λεάντρο Καμπρέρα

i

©Photo by Alex Caparros/Getty Images/Ideal Images

Επιμένουν στη Ισπανία για Ολυμπιακό και Λεάντρο Καμπρέρα

Sportal newsroom 11:18 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:20 - 23.06.2023

Νέο δημοσίευμα από την Ισπανία συνδέει τον Ολυμπιακό με την περίπτωση του Λεάντρο Καμπρέρα.

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται στην Ισπανία, το όνομα του Ουρουγουανού στόπερ, Λεάντρο Καμπρέρα, βρίσκεται στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες σε ό,τι αφορά τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Ο Αντόνιο Κορδόν έχει ξεχωρίσει τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος φαίνεται πως δεν είναι θετικός στην προοπτική συμμετοχής στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου με τη φανέλα της Εσπανιόλ. Μάλιστα, ο Καμπρέρα δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024, ωστόσο μετά τον υποβιβασμό των Καταλανών, οι αποδοχές του μειώθηκαν κατά 50%. Επιπλέον, μπορεί να φύγει ακόμη και δανεικός εάν η επόμενη ομάδα καλύψει το 100% του μισθού του.

Μάλιστα, ο Ισπανός δημοσιογράφος Μίτσελ Νούνιεζ δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter, ότι ο Ολυμπιακός εξακολουθεί και ενδιαφέρεται για την υπογραφή του Λεάντρο Καμπρέρα. Βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει στη λίστα της τον 32χρονο στόπερ, καθώς καθώς αρκετοί μνηστήρες γλυκοκοιτάζουν την περίπτωσή του.

Συγκεκριμένα, η Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα, Σιώπη και Κουρμπέλη έχει ψηλά στη λίστα της τον Ουρουγουανό στόπερ και όπως αναφέρουν στην Ισπανία, δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να κάνει κίνηση για την απόκτηση του. Επιπλέον οι Σάντος, Γκρέμιο, αλλά και ομάδες του Μεξικού παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση, παραμονεύοντας για την μεταγραφή του.

Φέτος, ο Λεάντρο Καμπρέρα κατέγραψε 36 συμμετοχές με την Εσπανιόλ, ενώ συνολικά  έχει αγωνιστεί σε 132 αναμετρήσεις με απολογισμό δύο γκολ και τρεις ασίστ. Η ομάδα της Βαρκελώνης αγόρασε τον 32χρονο αμυντικό από τη Χετάφε τον Ιανουάριο του 2020 για εννέα εκατομμυρίων ευρώ.