Ζινκερνάγκελ: «Η Σταντάρ είναι μια επιλογή, αλλά ανήκω στον Ολυμπιακό και είμαι ανοιχτός για το μέλλον μου»

Φιλίπ Ζίνκερναγκελ

i

Φιλίπ Ζίνκερναγκελ/©Intime

Ζινκερνάγκελ: «Η Σταντάρ είναι μια επιλογή, αλλά ανήκω στον Ολυμπιακό και είμαι ανοιχτός για το μέλλον μου»

Sportal newsroom 11:27 - 24.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:27 - 24.06.2023

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ μίλησε για το μέλλον του, λέγοντας πως η Σταντάρ Λιέγης είναι μια επιλογή, αλλά ανήκει στον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως είναι ανοιχτός για οποιαδήποτε πρόταση.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έγινε ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού και το θέμα των δανεικών αποτελεί ένα από τα ζητήματα που έχει να λύσει ο Ισπανός τεχνικός. Ένας από αυτούς είναι και ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ. Ο Δανός μέσος αγωνίζεται στη Σταντάρ Λιέγης από τον Σεπτέμβρη του 2022, όταν οι «ερυθρόλευκοι» τον είχαν παραχωρήσει δανεικό.

Με τον Ολυμπιακό ο 28χρονος πέτυχε τρία γκολ, πηγαίνοντας όμως στη βελγική ομάδα είχε μεγάλη βελτίωση. Σε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ο Δανός βρήκε δίχτυα δέκα φορές, ενώ μοίρασε δύο ασίστ. 

Ο δανεισμός του όμως στη Σταντάρ έληξε και το μέλλον του παραμένει αβέβαιο, καθώς δεν είναι σίγουρο το αν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό. Σε δηλώσεις του λοιπόν ο Δανός σχολίασε πως ανήκει στους «ερυθρόλευκους», αλλά η βελγική ομάδα αποτελεί μία από τις επιλογές για τη νέα σεζόν. Τόνισε δε πως είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση. 

«Η Σταντάρ μπορεί να είναι ακόμα μία επιλογή για εμένα. Το έχω πει στο κλαμπ ότι αγαπώ την ομάδα, λάτρεψα τους οπαδούς και το να παίζω γι’ αυτούς είναι κάτι πολύ δυνατό. Ανήκω, όμως στον Ολυμπιακό και θα πρέπει να δούμε αν οικονομικά είναι εφικτό να μείνω στην ομάδα. Εγώ πάντως είμαι ανοιχτός»

Ο Δανός έχει τραβήξει το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων εκτός της Σταντάρ. Η Τζένοα είναι ένας σύλλογος που θα ασχοληθεί με τον 28χρονο, ενώ και η Τραμπζονσπόρ είναι μία επιλογή. Μάλιστα για την ομάδα της Τραπεζούντας έχει ειπωθεί πως έχει κάνει δύο προτάσεις για τον Δανό μέσο. 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ της «TrabsonHaber», η τουρκική ομάδα έκανε κρούση στον Ολυμπιακό, δίνοντάς 1,5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» την απέρριψαν.