Ντέρμπι αιωνίων για τον Μπακασέτα βλέπουν στην Τουρκία

Ο Τάσος Μπακασέτας

i

© Intime (Sportal)

Ντέρμπι αιωνίων για τον Μπακασέτα βλέπουν στην Τουρκία

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:37 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:44 - 23.06.2023

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Τάσο Μπακασέτα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Photomac».

Σε μεταγραφικό κλοιό βρίσκονται οι ομάδες σε όλο τον κόσμο και το ίδιο ισχύει και στην Ελλάδα. Ανάμεσα τους βρίσκονται ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, οι οποίοι αναζητούν τους ποδοσφαιριστές που θα προστεθούν στο ρόστερ της σεζόν 2023-24. 

Από τη μία οι Πειραιώτες δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα κάποια προσθήκη ενώ από την άλλη οι «πράσινοι» έχουν ήδη καλωσορίσει τρεις ποδοσφαιριστές (Ζέκα, Μλαντένοβιτς και Τζούριτσιτς).

Ενδιαφέρον των αιωνίων για τον Μπακασέτα

Ωστόσο και για τους δύο παραμένουν ανοιχτές οι εκκρεμότητες των αφίξεων και μάλιστα μία από αυτές φαίνεται να τους βρίσκει αντιμέτωπους. Πιο αναλυτικά, όπως μεταφέρει δημοσίευμα της «Photomac», τόσο οι «ερυθρόλευκοι» όσο και το «τριφύλλι» φαίνεται πως έχουν βάλει στο στόχαστρο έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι αρκετά γνώριμος στο ελληνικό κοινό.

Ο λόγος για τον Τάσο Μπακασέτα. Ειδικότερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα του συγκεκριμένου Μέσου, οι δύο αιώνιοι εικάζεται πως θέλουν να αποκτήσουν τον άσο της Τραμπζονσπόρ και αφορμή στέκονται τα καλά του παιχνίδια με την ομάδα του, αλλά και την Εθνική Ελλάδας.

Συγκλόνισε ξανά ο Μπακασέτας για την ψυχική υγεία: «Με τα social media δημιουργείται μια ψευδή εικόνα του τέλειου» (vids)
EURO

14:03 - 23.06.2023

Συγκλόνισε ξανά ο Μπακασέτας για την ψυχική υγεία: «Με τα social media δημιουργείται μια ψευδή εικόνα του τέλειου» (vids)

Ο Τάσος Μπακασέτας κλήθηκε να μιλήσει ξανά για την σημασία της φροντίδας της ψυχικής μας υγείας, λίγους μήνες αφότου συγκλόνισε με τα λόγια του στα βραβεία ΠΣΑΠΠ, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως την προηγούμενη φορά που ήταν στα βραβεία πάλευε με την κατάθλιψη.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο εν λόγω άρθρο, η ομάδα της Super Lig δεν έχει σκοπό να τον αφήσει να φύγει. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και το κλαμπ της Τραπεζούντας έχει στα πλάνα της να του επεκτείνει το συμβόλαιο.