Τα τρία φιλικά του Ολυμπιακού στην Αυστρία

Αλέξανδρος Πασχαλάκης

i

© Intime

Τα τρία φιλικά του Ολυμπιακού στην Αυστρία

Διονύσης Βερβελές 12:33 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:42 - 23.06.2023

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν γνωστούς τους αντιπάλους και τις ημερομηνίες.

Στη διαδικασία της αντίστροφης μέτρησης για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του μπαίνει για τα καλά πλέον ο Ολυμπιακός. Όπως είναι γνωστό, οι «ερυθρόλευκοι» θα αναχωρήσουν στις 5 Ιουλίου για την Αυστρία, εκεί που θα παραμείνουν για δύο εβδομάδες και ειδικότερα στην περιοχή Μιλς, στο Τιρόλο.

Μετά και τη συνάντηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, επισημοποιήθηκαν τα φιλικά που θα είναι τελικά τρία. Μεταξύ αυτών και με την Νόρτζελαντ, όπως είχαμε επισημάνει.

Η αρχή θα γίνει με την Σλοβάτσκο από την Τσεχία, η συνέχεια θα δοθεί με τη Νόρτζελαντ από τη Δανία και το τελευταίο τεστ θα πραγματοποιηθεί απέναντι στη Σαμπάχ από το Αζερμπαϊτζάν. Αναλυτικά το πρόγραμμα, οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αναμετρήσεων και οι πόλεις που θα γίνουν.

8 Ιουλίου 2023, 18:00 Σλοβάτσκο (Τσεχία) – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Schwaz 

14 Ιουλίου 2023, 13:00 Νόρτζελαντ (Δανία) – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Schwaz 

19 Ιουλίου 2023, 13:00 Σαμπάχ (Αζερμπαϊτζάν) – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Kematen

Να σημειώσουμε ότι αρχικά, είχε γίνει γνωστό πως μπορεί να πραγματοποιηθεί και τέταρτο φιλικό. Για την ώρα κάτι τέτοιο δεν ισχύει, πάντως ο Μαρτίνεθ δείχνει πως δεν θέλει στο διάστημα προετοιμασίας πολλά ματς. Είναι αυτονόητο δε, πως φιλικά θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» και με την επιστροφή τους στην Ελλάδα, καθώς θα εκκρεμούν είκοσι ημέρες ως το πρώτο επίσημο ματς για τα προκριματικά του Europa League, που θα είναι στις 10 Αυγούστου με μία εκ των Γάνδη ή Σερβέτ.

Φαίνεται ξεκάθαρα πως ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει να δουλέψει πολύ με την ομάδα, με τους νέους παίκτες και στην Αυστρία να βάλει τις βάσεις για τον νέο Ολυμπιακό, με στόχο και την είσοδό τους στους ομίλους του Europa League, αλλά και την επιστροφή του στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.