Η Γούεστ Χαμ απέρριψε πρόταση ύψους 104 εκατ. ευρώ της Σίτι για τον Ράις!

Ντέκλαν Ράις

i

©printscreen

Η Γούεστ Χαμ απέρριψε πρόταση ύψους 104 εκατ. ευρώ της Σίτι για τον Ράις!

Κώστας Τόπας 11:17 - 27.06.2023

Η Γουέστ Χαμ απέρριψε την προσφορά των 104 εκατομμυρίων ευρώ της Μάντσεστερ Σίτι, για τον αρχηγό της, Ντέκλαν Ράις.

Περιζήτητος είναι ο Ντέκλαν Ράις, καθώς τόσο η Άρσεναλ όσο και η Μάντσεστερ Σίτι τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους και προσπαθούν να πείσουν την Γουέστ Χαμ, να τον παραχωρήσουν. Οι «κανονιέρηδες» μάλιστα έχουν δει ήδη δυο φορές τα «σφυριά» να απορρίπτουν πρόταση των 87 εκατομμύριων ευρώ, ενώ πριν από μερικές ημέρες οι Πρωταθλητές Ευρώπης ανέβασαν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη με πρόταση που ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, ούτε η πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι δεν έπεισε τους ιθύνοντες της Γουέστ Χαμ, οι οποίοι είπαν «όχι» και στους Πολίτες, μετά την Άρσεναλ. Μάλιστα, η προσφορά των «πολιτών» περιλάμβανε εγγυημένα 93 εκατομμύρια ευρώ ως εγγυημένο ποσό συν ακόμα 11,5 σε μπόνους.

Με τη Γουέστ Χαμ να απορρίπτει την προσφορά της Σίτι, η Άρσεναλ ετοιμάζει μια τρίτη προσφορά που ελπίζει ότι θα είναι αρκετή για να προσελκύσει τον Ράις. Ο 24χρονος έχει μεγάλη ζήτηση αυτό το καλοκαίρι, αφού ο ιδιοκτήτης των «σφυριών», Ντέιβιντ Σάλιβαν, είχε αναφέρει ότι η επίδοση του στον τελικό του Europa Conference League θα ήταν το τελευταίο του παιχνίδι για τον σύλλογο.

Η Μάνστεστερ Σίτι έχει στρέψει την προσοχή της στον Ράις αφού έχασε τον αρχηγό Ιλκάι Γκουντογκάν από την Μπαρτσελόνα με ελεύθερη μεταγραφή. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι οι Πολίτες έχουν ήδη συμφωνήσει μια συμφωνία για την απόκτηση του Ματέο Κόβατσιτς από την Τσέλσι και ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει άλλον μέσο - με τον Ράις να προσδιορίζεται ως ο ιδανικός παρτενέρ του Κροάτη στη μεσαία γραμμή.

Ο Ράις έχει καταγράψει 245 συμμετοχές με τη Γουέστ Χαμ, έχοντας ενταχθεί στον σύλλογο το 2014 κι έχει στεφθεί παίκτης της χρονιάς της ομάδας του σε τρεις από τις τέσσερις τελευταίες σεζόν.