Ένα εκατ. followers σε 24 ώρες: Ο 4χρονος που σπάει τα ρεκόρ στο Instagram, δεν είναι ένας τυχαίος 4χρονος!

Ο Φόντεν μαζί με τον γιο του

i

Photo by Giuseppe Maffia/Getty Images/Ideal Images

Ένα εκατ. followers σε 24 ώρες: Ο 4χρονος που σπάει τα ρεκόρ στο Instagram, δεν είναι ένας τυχαίος 4χρονος!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:39 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:07 - 26.06.2023

Ο γιος του Φόντεν, ο οποίος ήταν ο mvp των πανηγυρισμών στα επινίκια της Μάντσεστερ Σίτι για το τρεμπλ, άνοιξε λογαριασμό στο Instagram κι έσπασε όλα τα κοντέρ.

Μπορεί στους πανηγυρισμούς της Μάντσεστερ Σίτι για το τρεμπλ ο Γκρίλις να τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του, ωστόσο ο γιος του Φιλ Φόντεν «έκλεψε» τις καρδιές όλων. Στον τελικό του Champions League, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έδειξε αποφασισμένη να κλείσει τη σεζόν με ονειρικό τρόπο. Το εξαιρετικό πλασέ του Ρόδρι στο 68ο λεπτό έκρινε την αναμέτρηση (1-0) και χάρισε στους «πολίτες» το πρώτο τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην ιστορία της ομάδας.

Στη συνέχεια αυτά που ακολούθησαν δεν... είχαν προηγούμενο. Με πρωταγωνιστή τον Τζακ Γκρίλις, οι παίκτες της Σίτι το γιόρτασαν με τη ψυχή τους πρώτα στην Ίμπιζα και στη συνέχεια στην πόλη του Μάντσεστερ. Αυτός που «έκλεψε» τις περισσότερες καρδιές ωστόσο δεν ήταν ο 27χρονος εξτρέμ ή κάποιος από τους άλλους παίκτες του ρόστερ, αλλά ο γιος του Φιλ Φόντεν. Μπορεί ο Γκρίλις να ξεπέρασε όλους τους υπόλοιπους, όμως δεν μπόρεσε να συναγωνιστεί τον τετράχρονο γιο του συμπαίκτη του.

Ο μικρός Ρόνι έγινε απόλυτος σταρ και μπήκε στις καρδιές όλων, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που απαίτησαν να δημιουργηθεί ο δικός του λογαριασμός στα social media. Έτσι ο Φιλ Φόντεν και η Ρεμπέκα Κουκ αποφάσισαν να κάνουν το χατίρι σε όσους το ζήτησαν και να ανοίξουν επίσημο λογαριασμό στον μικρό, τον οποίο φυσικά διαχειρίζονται οι ίδιοι. Το αξιοσημείωτο είναι πως το προφίλ του μικρού απέκτησε πάνω από ένα εκατομμύριο followers σε ένα 24ωρο, σπάζοντας τα κοντέρ.

Τις τελευταίες μέρες, η οικογένεια Φόντεν περνάει στιγμές χαλάρωσης στη Μύκονο κι όπως είναι λογικό αποτελεί πόλο έλξης για κάθε φίλο του ποδοσφαίρου που βρίσκεται στο νησί των ανέμων.

Το «σόου» του μικρού Φόντεν στον τελικό του Champions League

Ο γιος του 23χρονου μέσου έχει καταφέρει να γίνει γνωστός παγκοσμίως με την εμφάνισή του στο πλευρό του πατέρα του, στη διάρκεια των εορτασμών και της παρέλασης της Σίτι. Με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στον τελικό, ο Ρόνι εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε τους ξέφρενους πανηγυρισμούς μαζί με τον μπαμπά του και την υπόλοιπη ομάδα.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του γύρου του θριάμβου στο «Ατατούρκ», ο μικρός ακολούθησε τον Χάαλαντ, ο οποίος σήκωνε το πολυπόθητο τρόπαιο ψηλά. Εθεάθη επίσης και μέσα στα αποδυτήρια να ζητωκραυγάζει για τον θρίαμβο των πολιτών, ενώ στη συνέχεια σειρά πήραν τα βίντεο και οι φωτογραφίες. 

Ο Γκρίλις είναι ο τύπος που θα θέλαμε να παίξουμε μπάλα και να πιούμε μπύρες μαζί του

Ο Γκρίλις είναι ο τύπος που θα θέλαμε να παίξουμε μπάλα και να πιούμε μπύρες μαζί του

Ο Τζακ Γκρίλις ξεφεύγει από τα στενά ποδοσφαιρικά όρια, αγγίζει το άπιαστο είδωλο του Ντέιβιντ Μπέκαμ και εκτός από ποδοσφαιρικές επιτυχίες, κουβαλά μαζί του και μπόλικα χρήματα από χορηγούς.

Με την επιστροφή στη βάση, ο Ρόνι συνέχισε να δίνει τη... δική του παράσταση και στην παρέλαση που διεξήχθη στο Μάντσεστερ, με σκοπό να αποθεωθούν οι πρωταθλητές Ευρώπης.