Κρίσιμη συνάντηση της διοίκησης της Παρί με τον Εμπαπέ για το μέλλον του Γάλλου - Από κοντά βρίσκεται και η Ρεάλ

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Jean Catuffe/Getty Images/Ideal Images

Κρίσιμη συνάντηση της διοίκησης της Παρί με τον Εμπαπέ για το μέλλον του Γάλλου - Από κοντά βρίσκεται και η Ρεάλ

Δημήτρης Χούπης 20:13 - 29.06.2023

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν και ο Κιλιάν Εμπαπέ θα συναντηθούν αύριο (30/6) για να βρεθεί μια λύση για το μέλλον του Γάλλου στην ομάδα.

Σε ένα από τα «σίριαλ» του καλοκαιριού έχει γίνει η παραμονή του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Όλο αυτό ξεκίνησε όταν ο Γάλλος πριν από δύο εβδομάδες έκανε γνωστό στη διοίκηση της ομάδας, ότι από το 2025 θέλει να αποδεσμευτεί. Δηλαδή το συμβόλαιό του να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2024.

Σε περίπτωση που ο παίκτης δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του, τότε η Παρί μπορεί να κάνει τώρα μεταγραφή. Κι αυτό γιατί θα επιδιώξει να διώξει τον Γάλλο, για να μην τον χάσει τσάμπα τον επόμενο χρόνο. Σύμφωνα με τη Marca λοιπόν οι εκπρόσωποι του Εμπαπέ και τις διοίκησης της ομάδας του Παρισιού θα συναντηθούν αύριο (30/6). 

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει από κοντά τη συνάντηση 

Η Ρεάλ Μαδρίτης λοιπόν μπορεί να έχει από κοντά τη συνάντηση της Παρί με τον Εμπαπέ. Προφανώς ο λόγος είναι το ενδιαφέρον της ισπανικής ομάδας για τον Γάλλο επιθετικό, τον οποίο τον θέλει εδώ και χρόνια. 

Πριν από δύο χρόνια μάλιστα είχε φτάσει πολύ κοντά στην απόκτησή του, αλλά ο 24χρονος πήρε την απόφαση να μείνει στο Παρίσι. Μια απόφαση που είχε σηκώσει μεγάλη κουβέντα, καθώς στη συμφωνία μεταξύ της ομάδας και του παίκτη λέγεται ότι υπήρχε και η δυνατότητα στον Γάλλο να επιλέγει παίκτες και προπονητές.