Η αστυνομία δεν μπορεί να αποδείξει ότι ο Σέρχιο Ρίκο ήταν πάνω σε άλογο την στιγμή του ατυχήματος του

Σέρχιο Ρίκο

i

©Photo by Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Η αστυνομία δεν μπορεί να αποδείξει ότι ο Σέρχιο Ρίκο ήταν πάνω σε άλογο την στιγμή του ατυχήματος του

Κώστας Τόπας 09:22 - 28.06.2023

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, οι γαλλικές Αρχές δεν μπορούν να αποδείξουν ότι ο Σέρχιο Ρίκο ήταν πάνω σε άλογο την στιγμή του ατυχήματος του, από τη στιγμή που δεν υπήρχαν μάρτυρες.

Ο γκολκίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν, Σέρχιο Ρίκο, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο αφού υπέστη σοβαρό χτύπημα όταν έπεσε από ένα άλογο, με τα πρώτα δημοσιεύματα να έκαναν λόγο για τραυματική εγκεφαλική βλάβη! 

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τη στιγμή που ο ευρωπαϊκός ποδοσφαιρικός πλανήτης σοκαρίστηκε με το ατύχημα του Ισπανού κίπερ. Παρόλα αυτά, η κατάστασή του Ισπανού πορτιέρε σταδιακά βελτιώνεται. Αρχικά, πριν μία εβδομάδα βγήκε από το τεχνητό κώμα, ενώ τώρα, όπως ενημέρωσε η γυναίκα του, αρχίζει σιγά σιγά να επανέρχεται.

«Ο Σέρχιο επικοινωνεί. Μας φωνάζει με τα ονόματά μας, γνωρίζει καλά ποιοι είμαστε, η μνήμη του είναι εξαιρετική», ανέφερε χαρακτηριστικά, στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας η Άλμπα Σίλβα.

Ωστόσο, το ισπανικό πρόγραμμα «El Larguero» στο Cadena SER έχει πρόσβαση στην πλήρη αναφορά της αστυνομίας για το σοβαρό ατύχημα στο οποίο εμπλέκεται ο Σέρχιο Ρίκο και δημοσίευσε ότι σύμφωνα με την πλήρη έκθεση 64 σελίδων «δεν υπήρχαν άμεσοι μάρτυρες εκείνο το απόγευμα κι έτσι δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι ο Σέρχιο Ρίκο πάνω σε άλογο τη στιγμή του ατυχήματος».

Η αναφορά της αστυνομίας μάλιστα τονίζει ότι «πολλοί από τους μάρτυρες είδαν τις συνέπειες, δηλαδή τον Σέρχιο Ρίκο στο έδαφος μετά το ατύχημα ωστόσο, όχι τη στιγμή των γεγονότων». Η «El Larguero» ενημερώνει ότι ο δικαστής αποφάσισε να απορρίψει την υπόθεση.