Ποτσετίνο: «Είμαι στην Τσέλσι για να κερδίζω, όποιος δεν το κάνει εδώ έχει πρόβλημα»

Μαουρίσιο Ποτσετίνο

i

©Intime

Ποτσετίνο: «Είμαι στην Τσέλσι για να κερδίζω, όποιος δεν το κάνει εδώ έχει πρόβλημα»

Κώστας Τσιακλής 18:00 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:03 - 07.07.2023

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο ανέφερε πως βρίσκεται στον πάγκο της Τσέλσι για να κερδίζει και όχι απλά για να κάνει καλή δουλεία. Μάλιστα πρόσθεσε ότι όποιος δεν το κάνει αυτό στους «μπλε» έχει προβλήματα.

Η Τσέλσι επέστρεψε στις προπονήσεις για να προετοιμαστεί για τη νέα σεζόν και ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο μίλησε για το τι θέλει να δει και να δημιουργήσει στην προετοιμασία. Επίσης ανέφερε πως βρίσκεται στους «μπλε» για να κερδίζει και όποιος δεν το κάνει αυτό στην Τσέλσι έχει πρόβλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ποτσετίνο:

Αρχικά ο Αργεντινός μίλησε για την παρουσία του στην Τσέλσι και τον αδιαπραγμάτευτο στόχο που έχει. «Είμαι εδώ για να κερδίσω. Όχι για να κάνω καλή δουλειά… αν δεν κερδίσεις σε έναν σύλλογο όπως η Τσέλσι, θα έχεις πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολούθως σχολίασε την αποχώρηση του Μέισον Μάουντ και την ενίσχυση που θα ακολουθήσει, λέγοντας: «Δεν ξέρω τι συνέβη με τον Μάουντ, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Το παρελθόν είναι παρελθόν. Δεν έχουμε όλη την ομάδα μας, αλλά είναι πολύ ανοιχτοί. Έχουμε ποιότητα, πρόκειται να προσθέσουμε περισσότερη ποιότητα.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στην Τσέλσι. Δουλεύουμε πολύ σκληρά τώρα. Εμπιστεύομαι αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο. Εμπιστεύομαι τον Πολ, τον Λόρενς και τον ιδιοκτήτη να μου παρέχουν τα εργαλεία για να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Ο Λουκάκου πρέπει να επιστρέψει στις 12/13 Ιουλίου για να είναι μέλος της ομάδας για την έναρξη της προετοιμασίας. Με όλους τους παίκτες που φτάνουν, το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να έρθουν στο γραφείο μου και να πουν ένα γεια. Αυτό περιμένω αν είναι ακόμα παίκτης της Τσέλσι.

Τέλος ο Ποτσετίνο αναφέρθηκε και στην προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν και είπε τα εξής: «Τα αποτελέσματα πρέπει να έρθουν στην Premier League και στις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουμε, επομένως είναι ένας διαφορετικός στόχος στην προετοιμασία. Τώρα πρέπει να παρέχουμε στους παίκτες τα καλύτερα εργαλεία για να αναπτυχθούν, να νιώσουν καλύτερα και να ξεκινήσουν την προετοιμασία σε άριστη κατάσταση.

Μαζί, θα βρεθούμε σε μια τέλεια κατάσταση για να δουλέψουμε και να αναπτύξουμε τον τρόπο που θέλουμε να εφαρμόζουμε τους εαυτούς μας στο γήπεδο.

Ξέρω πολύ καλά ότι πρέπει να οικοδομήσουμε αυτή τη σχέση. Ελπίζουμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα αυτό το καλό συναίσθημα, αλλά ξέρω πολύ καλά ότι πρέπει να δημιουργήσουμε αυτό το καλό συναίσθημα γύρω από τα σήματα που τους στέλνει η ομάδα.

Ο Ζεσούς αποχώρησε από τη Σίτι επειδή ο Γκουαρδιόλα τον έκανε να κλαίει
PREMIER LEAGUE

16:11 - 07.07.2023

Ο Ζεσούς αποχώρησε από τη Σίτι επειδή ο Γκουαρδιόλα τον έκανε να κλαίει

Ο Γκάμπριελ Ζεσούς μίλησε για την αποχώρηση του από τη Μάντσεστερ Σίτι και αποκάλυψε πως αποφάσισε να φύγει μετά που ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον έκανε να κλάψει εξαιτίας μιας ακόμα περίεργης επιλογής του.

Πρέπει να είμαστε ομάδα που δείχνει συνοχή, που νοιάζεται για τον σύλλογο, που νοιάζεται για τους οπαδούς και που παλεύει μέχρι το τέλος για το σήμα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα.

Οι οπαδοί πρέπει να αισθάνονται ότι όλοι οι παίκτες που συμμετέχουν στο παιχνίδι θα πεθάνουν για τον σύλλογο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για να δημιουργήσουμε αυτό το καλό συναίσθημα και σίγουρα να νιώθουμε περήφανοι ο ένας για τον άλλον».