Φερστάπεν: «Είμαι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά έχω επικοινωνία με παίκτες της Λίβερπουλ»

Μαξ Φερστάπεν

i

©printscreen

Φερστάπεν: «Είμαι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά έχω επικοινωνία με παίκτες της Λίβερπουλ»

Δημήτρης Χούπης 11:58 - 07.07.2023

Ο Μαξ Φερστάπεν μιλώντας στο talkSPORT ανέφερε πως ενώ είναι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να έχει επικοινωνία με παίκτες της Λίβερπουλ.

Ο Μαξ Φερστάπεν έχει σαρώσει στις πίστες της Formula 1, ενώ έχει δείξει πολλές φορές και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Σε μία συνέντευξη μάλιστα που έδωσε το επιβεβαίωσε, λέγοντας πως είναι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Συγκεκριμένα ο Ολλανδός μίλησε στο talkSPORT μαζί με τον πρώην παίκτη της Λίβερπουλ, Τζέρεμι Πέναντ, με τον οδηγό της Formula 1 να δείχνει την προτίμησή του για τους «κόκκινους διαβόλους». «Είμαι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», είπε ο Φερστάπεν γελώντας. 

«Δεν είμαι κανένας σκληροπυρηνικός οπαδός. Σκέψου επικοινωνώ με τον Φαν Ντάικ και άλλους παίκτες της Λίβερπουλ. Εγώ θέλω να απολαμβάνω έναν ωραίο ποδοσφαιρικό αγώνα και πιστεύω ότι η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα. Έχει πολλούς σπουδαίους παίκτες», είπε και συνέχισε. 

«Νομίζω η Μάντσεστερ Σίτι κερδίζει αρκετά, αλλά και πάλι μπορώ να πω το ίδιο πράγμα για εμάς (Red Bull). Οι άλλες ομάδες πρέπει να γίνουν καλύτερες». 

Παράλληλα ο ο 25χρονος μίλησε και για την Εθνική Ολλανδίας, την προσπάθειά της για να προκριθεί στο Euro του 2024, αλλά και την επιστροφή του Ρόναλντ Κούμαν στους «οράνιε». 

«Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε αυτοί που θέλουμε να είμαστε. Με τον Κούμαν πίσω ελπίζω να πάμε καλύτερα. Είμαι μεγάλος οπαδός, αλλά πάντα ρεαλιστής. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε η καλύτερη εθνική ομάδα, αλλά δεν χρειάζεται να είσαι, αν παίζεις καλά δεν χρειάζεσαι έναν σούπερ σταρ. Όλα είναι θέμα τακτικής για εμένα», ήταν τα λόγια του.