Το φοβερό καλωσόρισμα του Μπρούνο Φερνάντες στον Μάουντ (pic)

Μπρούνο Φερνάντες - Μέισον Μάουντ

Το φοβερό καλωσόρισμα του Μπρούνο Φερνάντες στον Μάουντ (pic)

Κώστας Τσιακλής 15:56 - 05.07.2023

Ο Μπρούνο Φερνάντες καλωσόρισε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Μέισον Μάουντ με ένα ιδιαίτερο story που κοινοποίησε στο instagram.

Με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αγωνίζεται για την επόμενη πενταετία ο Μέισον Μάουντ, ο οποίος την Τετάρτη (05/07) παρουσιάστηκε από τους «κόκκινους διαβόλους».

O Μέισον Μάουντ που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, πραγματοποίησε την περσινή σεζόν 35 συμμετοχές, έχοντας τρία γκολ και έξι ασίστ, ενώ η καλύτερή του χρονιά ήταν το 2021/22, όταν σε 53 αγώνες είχε 13 γκολ και 16 ασίστ. Συνολικά με τη φανέλα της Τσέλσι, ο μεσοεπιθετικός των «μπλε» μέτρησε 195 εμφανίσεις, με απολογισμό 33 γκολ και 37 ασίστ.

Για να τον εντάξει στο δυναμικό της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβγαλε από τα ταμεία της 64 εκατομμύρια ευρώ. Ο Μάουντ είχε φροντίσει να ενημερώσει για την μεταγραφή του στην ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ, μέσω social media, όπου αποχαιρέτησε παράλληλα και τους οπαδούς της Τσέλσι.

Με τη σειρά του και ο Μπρούνο Φερνάντες θέλησε να καλωσορίσει τον Μάουντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός κοινοποίησε ένα story στο instagram, βάζοντας δύο φωτογραφίες με διαπληκτισμούς με τον Άγγλο ενώ του έγραψε και την ερώτηση «γιατί άργησες τόσο πολύ να υπογράψεις». Στη συνέχεια φυσικά τον καλωσόρισε.

Δείτε το χαρακτηριστικό story:

Ο Μάουντ παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δήλωσε τα εξής: «Δεν είναι ποτέ εύκολο να φύγεις από το σύλλογο όπου μεγάλωσες, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσφέρει μια συναρπαστική νέα πρόκληση για την επόμενη φάση της καριέρας μου. Έχοντας αγωνιστεί εναντίον τους, γνωρίζω πόσο ισχυρή είναι η ομάδα που συμμετέχω και ανυπομονώ να γίνω μέρος της προσπάθειας αυτού του ομίλου να κερδίσει μεγάλα τρόπαια.

Όλοι μπορούν να δουν ότι ο σύλλογος έχει κάνει μεγάλα βήματα μπροστά υπό τον Έρικ τεν Χαγκ. Έχοντας συναντηθεί με τον προπονητή και συζήτησα τα σχέδιά του, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος για τις επόμενες σεζόν και είμαι έτοιμος για τη σκληρή δουλειά που αναμένεται εδώ.

Είμαι πολύ φιλόδοξος. Ξέρω πόσο εκπληκτικό είναι να κερδίζεις μεγάλα τρόπαια και τι χρειάζεται για να το κάνεις. Θα δώσω τα πάντα για να το ζήσω ξανά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».