Φουλάρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Ονάνα - Η Ίντερ θέλει 60 εκατ. ευρώ

Φουλάρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Ονάνα - Η Ίντερ θέλει 60 εκατ. ευρώ

Γιώργος Σακελλαρίου 12:12 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:47 - 05.07.2023

Ο Αντρέ Ονανά είναι ο βασικός στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι όλα δείχνουν ότι ετοιμάζει επίσημη πρόταση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται ότι έχει πάρει απόφαση να κάνει δικό της τον Αντρέ Ονάνα, από τη στιγμή που έληξε το συμβόλαιο του Νταβίντ ντε Χέα και είναι αβέβαιη η παραμονή του.

Ο 27χρονος διεθνής Καμερουνέζος Αντρέ Ονάνα είναι ο πρωταρχικός στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εάν κινηθεί για νέο βασικό τερματοφύλακα. Ο γκολκίπερ της Ίντερ συνεργάστηκε με τον Έρικ τεν Χαγκ στον Άγιαξ κι απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Ολλανδού τεχνικού.

Ο Ονάνα εντάχθηκε στην Ίντερ πέρυσι κι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027. Η Γιουνάιτεντ έχει σφιχτό μπάτζετ λόγω των περιορισμών στο Financial Fair Play και της οικονομίας των ιδιοκτητών του συλλόγου, της οικογένειας Γκλέιζερ.

Ένας επιθετικός είναι ασφαλώς προτεραιότητα για τη Γιουνάιτεντ, που ήδη έχει υπογράψει τον μέσο Μέισον Μάουντ. Σε κάθε περίπτωση, οποιαδήποτε κίνηση για τον Ονάνα εξαρτάται από τον Ντε Χέα. Ο σύλλογος μιλάει με τον Ισπανό γι’ ανανέωση, ωστόσο, έχει ψηλά τον Ονάνα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δίνει 50 εκατ. ευρώ στην ιταλική ομάδα. Έχει μεταφέρει την πρόθεση στην Ίντερ και σύντομα αναμένεται να πάρει κι επίσημη μορφή. Ο Ονάνα φυσικά είναι θετικός στο να μετακομίσει στον αγγλικό σύλλογο και να συνεργαστεί εκ νέου με τον Τεν Χαγκ.

Διευθύνων Σύμβουλος Ίντερ: «Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ονάνα»
SERIE A

08:53 - 01.07.2023

Διευθύνων Σύμβουλος Ίντερ: «Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ονάνα»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ίντερ, Τζουζέπε Μαρότα, αποκάλυψε πως δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Αντρέ Ονάνα, παρά το ενδιαφέρον της. Παράλληλα μίλησε και για τις περιπτώσεις των Λουκάκου, Μπρόζοβιτς και Αθπιλικουέτα.

Η Γιουνάιτεντ στο τέλος της σεζόν άλλαξε γνώμη για την παραμονή του Ντε Χέα όταν διέπραξε λάθη στις ήττες από Σεβίλλη, Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.