Διευθύνων Σύμβουλος Ίντερ: «Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ονάνα»

Τζουζέπε Μαρότα - Αντρέ Ονάνα

Διευθύνων Σύμβουλος Ίντερ: «Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ονάνα»

Κώστας Τσιακλής 08:53 - 01.07.2023 / Ανανεώθηκε: 08:54 - 01.07.2023

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ίντερ, Τζουζέπε Μαρότα, αποκάλυψε πως δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Αντρέ Ονάνα, παρά το ενδιαφέρον της. Παράλληλα μίλησε και για τις περιπτώσεις των Λουκάκου, Μπρόζοβιτς και Αθπιλικουέτα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ίντερ, Τζουζέπε Μαρότα, παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις που αφορούν την ομάδα του. Ο Ιταλός σχολίασε το τι γίνεται με τις περιπτώσεις των Ρομέλου Λουκάκου, Θέσαρ Αθπιλικουέτα, Μαρσέλο Μπρόζοβιτς και Αντρέ Ονάνα.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην Ίντερ βρίσκεται σε εξέλιξη ωστόσο οι «νερατζούρι» πιθανόν να χάσουν κάποιους σημαντικούς. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας, Τζουζέπε Μαρότα, σχολίασε το πως εξελίσσονται οι περιπτώσεις των Αντρέ Ονάνα και Μαρσέλο Μπρόζοβιτς που βρίσκονται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Αλ Νασρ αντίστοιχα. Παράλληλα μίλησε και για τους Ρομέλου Λουκάκου και Θέσαρ Αθπιλικουέτα που είναι ψηλά στη λίστα για να τους αποκτήσουν.

Αρχικά ο Μαρότα αναφέρθηκε στον Ρομέλου Λουκάκου. Ο Βέλγος επιθετικός αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ίντερ και πλέον επέστρεψε στην Τσέλσι ωστόσο οι «νερατζούρι» θέλουν να τον αγοράσουν. «Η Τσέλσι πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει μαζί του, είναι φυσιολογικό να μην μπορεί να τον βγάλει στην αγορά και να περιμένει μεγάλες αμοιβές. Δεν είναι τυχαίο ότι η προσφορά από τη Σαουδική Αραβία για τον Λουκάκου ήταν περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα που «έκλεισε» στην Ατλέτικο Μαδρίτης παρά το ότι συμφώνησε με την Ίντερ, είπε: «Φαίνεται ότι έχει δελεαστεί από πρόταση από την Ισπανία [Ατλέτικο Μαδρίτης] και έτσι διαπραγματεύεται μαζί τους. Θεωρήσαμε τον Αθπιλικουέτα ως μια καλή επιλογή, αλλά έχει επικεντρωθεί σε αυτήν την προσφορά από την Ισπανία».

Για την προδιαγραφόμενη πώληση του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς στην Αλ Νασρ σχολίασε: «Δεν είμαστε αναγκασμένοι να πουλήσουμε τον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, αλλά η διαπραγμάτευση είναι απολύτως σε εξέλιξη. Εξαρτάται από τον παίκτη, όπως πάντα. Θα προσπαθήσουμε να συζητήσουμε ξανά τους όρους της συμφωνίας με την Αλ Νασρ».

Τέλος κλήθηκε να μιλήσει και για το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ονάνα, λέγοντας: «Ο διευθυντής μας Πιέρο Οσίλιο εργάζεται πάνω σε αυτό, αλλά δεν υπάρχει ακόμη επίσημη προσφορά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αυτό το στάδιο. Αυτοί μας επιβεβαίωσαν ότι ενδιαφέρονται για τον Αντρέ Ονανά. Περιμένουμε επίσημη πρόταση τις επόμενες μέρες και μετά θα αποφασίσουμε πώς θα αντιδράσουμε αμέσως μετά».