Σπάει τα ταμεία της για Ονάνα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Αντρέ Ονάνα

i

©Photo by Stefano Guidi/Getty Images

Σπάει τα ταμεία της για Ονάνα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Κώστας Τσιακλής 19:35 - 06.07.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέβασε την προσφορά της για τον Αντρέ Ονάνα στα 50 εκατ. ευρώ και οι διαπραγματεύσεις με την Ίντερ συνεχίζονται...

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται ότι έχει πάρει απόφαση να κάνει δικό της τον Αντρέ Ονάνα, από τη στιγμή που έληξε το συμβόλαιο του Νταβίντ ντε Χέα και είναι αβέβαιη η παραμονή του.

Ο 27χρονος διεθνής Καμερουνέζος είναι ο πρωταρχικός στόχος των «κόκκινων διαβόλων». Και σε αυτό έχει παίξει ρόλο το γεγονός πως ο γκολκίπερ της Ίντερ συνεργάστηκε με τον Έρικ τεν Χαγκ στον Άγιαξ κι απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Ολλανδού τεχνικού.

Ο Ονάνα εντάχθηκε στην Ίντερ πέρυσι κι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027. Και παρότι η Γιουνάιτεντ έχει σφιχτό μπάτζετ λόγω των περιορισμών στο Financial Fair Play και της οικονομίας των ιδιοκτητών του συλλόγου, της οικογένειας Γκλέιζερ, ανέβασε κι άλλο την προσφορά της για να τον κάνει δικό της.

Συγκεκριμένα, λίγες ώρες μετά την πρόταση 45 εκατομμυρίων ευρώ επανήλθε με βελτιωμένη πρόταση, γνωρίζοντας πως η Ίντερ δεν θα απαντούσε θετικά. Όπως αναφέρει λοιπόν ο γνωστός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «κόκκινοι διάβολοι» δίνουν πλέον 50 εκατομμύρια ευρώ και είναι αρκετά αισιόδοξοι πως θα καταφέρουν να κλείσουν το deal.

Από την πλευρά τους οι «νερατζούρι» θέλουν 60 εκατομμύρια, αλλά δεν αποκλείεται να συμβιβαστούν και στα 50 και ο Αντρέ Ονάνα να γίνει κάτοικος Μάντσεστερ, όπως έγινε την Τετάρτη (5/7) ο Μέισον Μάουντ.