Διευθυντής Ίντερ: «Η πρόταση της Γιουνάιτεντ για τον Ονάνα δεν είναι στο επίπεδο που περιμέναμε»

Διευθυντής Ίντερ: «Η πρόταση της Γιουνάιτεντ για τον Ονάνα δεν είναι στο επίπεδο που περιμέναμε»

Κώστας Τσιακλής 23:06 - 05.07.2023

Ο διευθυντής της Ίντερ, Οσίλιο, επιβεβαίωσε πως η πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ονάνα δεν ήταν στο επίπεδο που περίμεναν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέθεσε πρόταση στην Ίντερ για να αγοράσει τον Αντρέ Ονάνα ωστόσο η προσφορά τους φαίνεται να μην αφήνει ικανοποιημένους τους «νερατζούρι». Αυτό επιβεβαίωσε και ο διευθυντής της ομάδας, Οσίλιο.

Ο 27χρονος διεθνής Καμερουνέζος Αντρέ Ονάνα είναι ο πρωταρχικός στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εάν κινηθεί για νέο βασικό τερματοφύλακα. Ο γκολκίπερ της Ίντερ συνεργάστηκε με τον Έρικ Τεν Χαγκ στον Άγιαξ κι απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Ολλανδού τεχνικού.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, κατέθεσαν πρόταση ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ μαζί με τα οποιαδήποτε μπόνους ωστόσο αυτή δεν άφησε ικανοποιημένη την Ίντερ.

Το ίδιο επιβεβαιώνει και ο διευθυντής της Ίντερ, Οσίλιο, ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις και μεταξύ άλλων είπε πως η πρόταση δεν είναι στο επίπεδο που θα περίμεναν.

Αναλυτικά τι είπε ο Οσίλιο:

«Από σήμερα οι προτάσεις δεν είναι στο επίπεδο που περιμέναμε. Αυτή τη στιγμή είναι ο τερματοφύλακας μας και ο Αντρέ είναι βασικός παίκτης για εμάς - θα θέλαμε να τον κρατήσουμε, μετά θα δούμε τι θα συμβεί. Τον περιμένουμε στις 13 Ιουλίου για την προετοιμασία».

Ο Οσίλιο σχολίασε και το τί γίνεται με τον Ρομέλου Λουκάκου, του οποίου ο δανεισμός του στους «νερατζούρι» τελείωσε και επέστρεψε πίσω στην Τσέλσι, όπου ανήκει. Συγκεκριμένα ο διευθυντής της Ίντερ είπε: «Ο Λουκάκου ξέρει ότι τον θέλουμε πίσω εδώ. Προσπαθούμε να βρούμε μια λύση. Είναι στην Τσέλσι και είμαστε σε επαφή - μας είπαν ότι ΔΕΝ είναι διαθέσιμος ως δανεικός. Εξερευνούμε τις συνθήκες για μια μόνιμη μεταγραφή, ας δούμε αργότερα στο παράθυρο».

Για τον Βέλγο επιθετικό είχε μιλήσει πρόσφατα και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ίντερ, Τζουζέπε Μαρότα. «Η Τσέλσι πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει μαζί του, είναι φυσιολογικό να μην μπορεί να τον βγάλει στην αγορά και να περιμένει μεγάλες αμοιβές. Δεν είναι τυχαίο ότι η προσφορά από τη Σαουδική Αραβία για τον Λουκάκου ήταν περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.