Έκλεισε η μεταγραφή του Φρατέζι στην Ίντερ

Νταβίντε Φρατέζι

i

©PrtScr

Έκλεισε η μεταγραφή του Φρατέζι στην Ίντερ

Κώστας Τσιακλής 17:11 - 05.07.2023

Η Ίντερ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Νταβίντε Φρατέζι. Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Σασσουόλο, Τζιοβάνι Καρνεβάλι.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Σασσουόλο, Τζιοβάνι Καρνεβάλι, επιβεβαίωσε τη συμφωνία με την Ίντερ για την παραχώρηση του Νταβίντε Φρατέζι. Ο Ιταλός θα πάει στους «νερατζούρι» ως δανεικός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Η Ίντερ κατάφερε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Νταβίντε Φρατέζι από τη Σασσουόλο. Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος των «μαυροπράσινων», Τζιοβάνι Καρνεβάλι.

Αναλυτικά τι είπε ο Καρνεβάλι:

«Έγινε, Ο Φρατέζι υπέγραψε πριν από λίγο. Είμαστε ευτυχείς. Ήταν μια μακρά διαπραγμάτευση και όχι εύκολη γιατί υπήρχαν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονταν. Νομίζω ότι τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο με την Ίντερ, για εμάς και για τον παίκτη. Είχε ήδη μια προτίμηση για τους «Νερατζούρι».

Είναι νεαρός Ιταλός και έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από πολλούς άλλους χαφ. Είμαι πεπεισμένος ότι η Ίντερ έκανε μια εξαιρετική μεταγραφή. Τότε θα εναπόκειται στον σύλλογο και τον προπονητή να τον ενισχύσουν με τον καλύτερο τρόπο. Είμαι σε κάθε περίπτωση πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουν γιατί είναι παίκτης υψηλής ποιότητας και με μεγάλο ταλέντο».

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Φρατέζι θα αποκτηθεί αρχικά ως δανεικός με έξι εκατομμύρια ευρώ ενώ στη συμφωνία υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς 27 εκατομμυρίων ευρώ συν την αξία του Σαμουέλε Μουλατιέρι που θα κάνει το αντίθετο δρομολόγιο και θα υπογράψει στη Σασσουόλο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Σασσουόλο σχολίασε και την περίπτωση του Μουλατιέρι, λέγοντας: «Ο Μουλατιέρι δεν συνδέθηκε με τον Φρατέζι, αλλά ήταν μια συζήτηση που είχαμε ξεκινήσει από πριν, ανεξάρτητα από την πώληση του Φρατέζι. Είμαστε χαρούμενοι γιατί είναι ένας ενδιαφέρον νεαρός παίκτης . Πιστεύουμε σε αυτόν και νομίζω ότι είναι μια καλή μεταγραφή για τη Σασουόλο».

Χωρίς ντέρμπι η πρώτη αγωνιστική στη Serie A
SERIE A

14:09 - 05.07.2023

Χωρίς ντέρμπι η πρώτη αγωνιστική στη Serie A

Η πρωταθλήτρια της Serie A, Νάπολι συναντά τη Φροζινόνε στον πρώτο αγώνα της Serie A της σεζόν, ενώ η Μίλαν θα επισκεφθεί τη Μπολόνια και η Γιουβέντους θα παίξει εκτός έδρας με αντίπαλο την Ουντινέζε .

Ο Φρατέζι βρίσκεται στη Σασσουόλο από το 2017 ωστόσο σε αυτή την εξαετία δόθηκε δανεικός σε Ασκόλι, Έμπολι και Μόντσα. Τη φετινή σεζόν ο 23χρονος μέσος με τη Σασσουόλο είχε επτά γκολ σε 37 αναμετρήσεις. Από την άλλη ο Μουλατιέρι φέτος ήταν δανεικός στη Φροζινόνε από την Ίντερ και ο 22χρονος επιθετικός είχε 12 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 30 συμμετοχές.