Ψηλά στη λίστα της Ίντερ βρίσκεται ο Ντεμιράλ

Γιουσέφ Ελ Αραμπί - Μερίχ Ντεμιράλ

i

©Intime

Ψηλά στη λίστα της Ίντερ βρίσκεται ο Ντεμιράλ

Κώστας Τσιακλής 10:45 - 04.07.2023

Η Ίντερ έχει βάλει ψηλά στη λίστα της τον Μερίχ Ντεμιράλ της Αταλάντα αφού ψάχνει τον αντικαταστάτη του Μίλαν Σκρίνιαρ που αποχώρησε ως ελεύθερος.

Η Ίντερ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Μίλαν Σκρίνιαρ που αποχώρησε ως ελεύθερος και έχει τοποθετήσει τον Μερίχ Ντεμιράλ ψηλά στη μεταγραφική της λίστα.

Το συμβόλαιο του Μίλαν Σκρίνιαρ ολοκληρώθηκε και έτσι ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός αποχώρησε ως ελεύθερος και αυτή την εβδομάδα θα ανακοινωθεί από την Παρί Σεν Ζερμέν. Η Ίντερ πλέον είναι αναγκασμένη να βρει τον αντικαταστάτη του.

Οι «νερατζούρι» προσπάθησαν να αποκτήσουν τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα με τον οποίο είχαν συμφωνήσει ωστόσο ο Ισπανός επέλεξε τελικά να αποδεχθεί την πρόταση της Ατλέτικο Μαδρίτης. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αυτό που βρίσκεται πλέον ψηλά στη λίστα της Ίντερ είναι ο Μερίχ Ντεμιράλ.

Την είδηση αυτή επιβεβαιώνει και ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ο Ντεμιράλ ανήκει στην Αταλάντα και δεσμέυεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Μπέργκαμο μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο Ντεμιράλ εντάχθηκε αρχικά ως δανεικός στην Αταλάντα πριν αποκτηθεί μόνιμα το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν και αποκτήθηκε με 21 εκατομμύρια ευρώ από τη Γιουβέντους. Με την ομάδα του Ζιαν Πιέρο Γκασπερίνι μετράει 70 συμμετοχές, τρία γκολ και τρεις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Στη συνέχεια του ρεπορτάζ του Ρομάνο αναφέρεται πως προτεραιότητες για την Ίντερ αποτελούν ο μέσος της Σασουόλο, Νταβίντε Φρατέζι και ο Ρομέλου Λουκάκου , ο οποίος επέστρεψε στην Τσέλσι μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στους «νερατζούρι».

Πρόσφατα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ίντερ, Τζουζέπε Μαρότα, είχε μιλήσει για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα και αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Λουκάκου, λέγοντας: «Η Τσέλσι πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει μαζί του, είναι φυσιολογικό να μην μπορεί να τον βγάλει στην αγορά και να περιμένει μεγάλες αμοιβές. Δεν είναι τυχαίο ότι η προσφορά από τη Σαουδική Αραβία για τον Λουκάκου ήταν περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ».

Ο Βέλγος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Τσέλσι μέχρι το καλοκαίρι του 2026 ωστόσο ακόμα παραμένει αμφίβολο αν θα παραμείνει στην ομάδα. Πάντως η Ίντερ είναι διατεθημένη να τον αγοράσει.