Το αντίο του Σκρίνιαρ στην Ίντερ: «Ευχαριστώ για όλα τα συναισθήματα που μου έδωσες, για τις νίκες αλλά ακόμα και για τις επώδυνες ήττες»

Μίλαν Σκρίνιαρ

i

©printscreen

Το αντίο του Σκρίνιαρ στην Ίντερ: «Ευχαριστώ για όλα τα συναισθήματα που μου έδωσες, για τις νίκες αλλά ακόμα και για τις επώδυνες ήττες»

Ο Μίλαν Σκρίνιαρ αποχαιρέτησε με το δικό του τρόπο την Ίντερ, λίγες ημέρες πριν ανακοινωθεί από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μίλαν Σκρίνιαρ αποχαιρέτησε με δικό του τρόπο τους φίλους της Ίντερ. Θυμίζουμε ότι ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός έχει έρθει σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν και το μόνο πράγμα που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της γαλλικής ομάδας. 

Κάπως έτσι με αυτό τον τρόπο ο Σλοβάκος διεθνής αποχαιρέτησε τους «νερατζούρι» με ένα πολύ όμορφο βίντεο, το οποίο ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

«Σε αυτά τα έξι χρόνια η Ιταλία, το Μιλάνο και το Σαν Σίρο έγιναν το σπίτι μου και η οικογένειά μου, στο γήπεδό μας χτίσαμε και γιορτάσαμε με το πρωτάθλημα την πιο όμορφη νίκη. 

Ήταν το μέρος που προστάτευσα για έξι χρόνια, αλλά που πρώτος εγώ αισθανόμουν προστατευμένος, χάρη στην αγάπη και στον ενθουσιασμό των οπαδών και αυτό δεν θα διαγραφτεί ποτέ από την καρδιά μου... 

Ευχαριστώ Ίντερ για όλα τα συναισθήματα που μου έδωσες, για τις νίκες αλλά ακόμα και για τις επώδυνες ήττες. Ευχαριστώ Ίντερ, ευχαριστώ Μιλάνο».

Ο Σκρίνιαρ αγωνίζεται στην Ίντερ από το καλοκαίρι του 2017, όταν και αποκτήθηκε από τη Σαμπντόρια με 34 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι τώρα έχει καταγράψει συνολικά 246 συμμετοχές, με απολογισμό 11 γκολ και πέντε ασίστ. Τη φετινή σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Σλοβάκος αμυντικός μετράει 31 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας.