Ανακοίνωσε τον Τουράμ η Ίντερ

Μάρκους Τουράμ

i

©Interfc/twitter

Ανακοίνωσε τον Τουράμ η Ίντερ

Κώστας Τσιακλής 13:54 - 01.07.2023

Η Ίντερ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρκους Τουράμ. Ο Γάλλος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Γκλάντμπαχ και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τους «νερατζούρι».

Κάτοικος Μιλάνου είναι πλέον και επίσημα ο Μάρκους Τουράμ. Ο Γάλλος επιθετικός ανακοινώθηκε από την Ίντερ, εκεί όπου θα παραμείνει μέχρι και το 2028.

Ο γιος του θρυλικού Λιλιάν Τουράμ, Μάρκους, έμεινε ελεύθερος από τη Γκλάντμπαχ ωστόσο δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να βρει τη νέα του ομάδα, αφού τέσσερις έσπευσαν να τον αποκτήσουν. Τελικά ο Γάλλος αποφάσισε να απορρίψει τις προτάσεις των Παρί Σεν Ζερμέν, Λειψίας και Μίλαν και να ενταχθεί στο αντίπαλο δέος της τελευταίας, Ίντερ.

Ο 25χρονος επιθετικός ταξίδεψε στο Μιλάνο, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του που θα τον «δέσει» με την Ίντερ έως το καλοκαίρι του 2028, που θα του αποφέρει έξι εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Στη Γκλάντμπαχ ο Τουράμ βρισκόταν από τον Ιούλιο του 2019, όταν και αποκτήθηκε με εννέα εκατομμύρια ευρώ από τη γαλλική Γκινγκάμπ. Συνολικά με το γερμανικό σύλλογο ο Γάλλος επιθετικός είχε 44 γκολ και 29 ασίστ σε 134 συμμετοχές. Τη φετινή σεζόν ο Τουράμ πραγματοποίησε με καλή χρονιά αφού ολοκλήρωσε με 16 γκολ και επτά ασίστ σε 32 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ντεμπούτο του Γάλλου στο Champions League είχε γίνει στο «Σαν Σίρο» με αντίπαλο την Ίντερ. Τότε η Γκλάντμπαχ είχε αποσπάσει την ισοπαλία με σκορ 2-2, με τον Τουράμ να καταγράφει μια ασίστ.

Ο Τουράμ είναι και διεθνής με την Εθνική Γαλλίας και βρισκόταν στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Εκεί είχε αρκετά καλή παρουσία. Σε πέντε συμμετοχές είχε δύο ασίστ, ενώ στο τελικό με την Αργεντινή ήταν αρκετά επιδραστικός, βοηθώντας τους «τρικολόρ» να κάνουν την ανατροπή και να πάνε τον αγώνα στη παράταση και τα πέναλτι.

Διευθύνων Σύμβουλος Ίντερ: «Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ονάνα»
SERIE A

08:53 - 01.07.2023

Διευθύνων Σύμβουλος Ίντερ: «Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ονάνα»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ίντερ, Τζουζέπε Μαρότα, αποκάλυψε πως δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Αντρέ Ονάνα, παρά το ενδιαφέρον της. Παράλληλα μίλησε και για τις περιπτώσεις των Λουκάκου, Μπρόζοβιτς και Αθπιλικουέτα.

Η άφιξή του στην Ίντερ θα ενισχύσει σημαντικά την επίθεση των «Νερατζούρι», η οποία έχασε τον Έντιν Τζέκο από τη Φενέρμπαχτσε αυτόν τον μήνα αλλά και τον Ρομέλου Λουκάκου που ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του και επέστρεψε στην Τσέλσι.