Η Μίλαν ανακοίνωσε τον Λόφτους Τσικ

Ρούμπεν Λόφτους Τσικ

i

©acmilan/twitter

Η Μίλαν ανακοίνωσε τον Λόφτους Τσικ

Κώστας Τσιακλής 20:40 - 30.06.2023

Η Μίλαν ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρούμπεν Λόφτους Τσικ από την Τσέλσι. Ο Άγγλος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο και θα παραμείνει στο Μιλάνο μέχρι το 2027.

Η Μίλαν ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ρούμπεν Λόφτους Τσικ από την Τσέλσι. Ο Άγγλος μέσος αν όλα πάνε καλά θα είναι κάτοικος Μιλάνου μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Όπως αναμενόταν τις τελευταίες μέρες, η Μίλαν ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρούμπεν Λόφτους Τσικ από την Τσέλσι. Ο 27χρονος άσος είπε το ναι στους «ροσονέρι» και υπέγραψε συμβόλαιο μαζί τους μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο ομάδες συμφώνησαν για ένα ποσό 20 εκατομμυρίων ευρώ. Τα 16 από αυτά είναι εγγυημένα ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα εκατομμύρια θα δοθούν με τη μορφή μπόνους. Ο ποδοσφαιριστής πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μίλαν για την απόκτηση του Λόφτους Τσικ:

«Η Μίλαν είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ρούμπεν Λόφοτυς Τσικ από την Τσέλσι. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τον σύλλογο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2027.

Γεννημένος στο Λονδίνο στις 23 Ιανουαρίου 1996, ο Ρούμπεν προήλθε από την ακαδημία της Τσέλσι και έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο για τον σύλλογο το 2014. Έπαιξε στους «Μπλε» για επτά σεζόν, με εμπειρίες ως δανεικός στην Κρίσταλ Πάλας τη σεζόν 2017/18 και στη Φούλαμ τη σεζόν 2020/21. Στην Τσέλσι έπαιξε 155 αγώνες και σημείωσε 13 γκολ, κατακτώντας 2 τίτλους Premier League, 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, 1 Σούπερ Καπ Ευρώπης και 1 Λιγκ Καπ».

Η Μίλαν όμως δεν θα σταματήσει εκεί την ενίσχυση της αφού αυτή τη στιγμή ενδιαφέρεται για ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές. Ο ένας μάλιστα ανήκει και αυτός στην Τσέλσι. Ο λόγος για τον Κρίστιαν Πούλισικ, ο οποίος πιθανότατα θα αποτελέσει και αυτός παρελθόν από τους «μπλε».

Το πρόβλημα με την περίπτωση του Αμερικανού εξτρέμ είναι ότι η Μίλαν δεν θέλει να πληρώσει τα 25 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει η Τσέλσι και για αυτό άλλωστε δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων. Πάντως ο ποδοσφαιριστής είναι ανοικτός σε αυτή την κίνηση. Πέραν από τον Πούλισικ οι «ροσονέρι» θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τόσο τον Ανταμά Τραορέ, όσο και τον Λούκα Ρομέρο.