Η Γιουβέντους ανακοίνωσε την αποχώρηση του Κουαδράδο

Χουάν Κουαδράδο

i

©glomex

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε την αποχώρηση του Κουαδράδο

Κώστας Τσιακλής 17:45 - 30.06.2023

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε την αποχώρηση του Χουάν Κουαδράδο. Ο Κολομβιανός θα αποχωρήσει ως ελεύθερος αφού έχει ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του.

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Χουάν Κουαδράδο. Ο Κολομβιανός μπακ αποχωρεί ως ελεύθερος αφού έχει «εκπνεύσει» το συμβόλαιο του.

Ο Κουαδράδο βρισκόταν μόνιμα στη Γιουβέντους από τον Ιούλιο του 2017 ωστόσο είχε αγωνιστεί στους «μπιανκονέρι» και τις περιόδους 2015-2016 και 2016-2017 ως δανεικός από την Τσέλσι. Ο 35χρονος πραγματοποίησε συνολικά 314 εμφανίσεις, με απολογισμό 26 γκολ και 65 ασίστ. Επίσης πανηγύρισε έντεκα τίτλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γιουβέντους για την αποχώρηση του Κουδράδο:

«314 φορές παλέψαμε μαζί, κατακτώντας 11 τρόπαια. 26 φορές τον έχουμε δει να χαίρεται, με τον αλάνθαστο χορό του. 59 φορές ήταν αυτός που έδωσε τη χαρά του γκολ στους συμπαίκτες του. Σήμερα, μετά από ένα ταξίδι οκτώ σεζόν, ήρθε η ώρα να πούμε αντίο. Ο Χουάν Κουαδράδο αποχωρεί από τη Γιουβέντους.

Πέρασαν οκτώ πλούσια, ξεχωριστά, αξέχαστα χρόνια . Χρόνο με το χρόνο, ο Panita είναι ένας από σίγουρους για να ξεκινήσει ξανά. Σε οποιαδήποτε θέση, με οποιαδήποτε φόρμα, με οποιοδήποτε αριθμό στην πλάτη.

Ήταν οκτώ χρόνια γεμάτα χαρές , συνεχή ανάπτυξη και καθημερινή δουλειά, αλλά και χαμόγελα, θετική ενέργεια που έφερε στα αποδυτήρια και στον κόσμο μας, χορό, αστεία και ενθουσιασμό . Έτσι ο Χουάν κατέκτησε τους φιλάθλους, με μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο , και έγινε αναφορά εντός και εκτός γηπέδου.

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια μεθυστικής ντρίμπλας , παιχνιδιών που ανατρέπουν αγώνες και μερικές φορές ακόμη και σεζόν. Αδύνατον να μην σκεφτείς το γκολ στο Derby della Mole στις 31 Οκτωβρίου 2015, το πρώτο του με τα ασπρόμαυρα και αυτό που ξεκίνησε την επιστροφή στο Scudetto, μετά από ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα.

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια με γκολ. Αυτό που ήδη αναφέρθηκε στο ντέρμπι, ο πρώτος από τους τέσσερις που σκόραρε κόντρα στην Τόρινο στην καριέρα του, αλλά πώς να μην θυμηθούμε τα τέρματα κόντρα στη Λιόν και την Ίντερ; Ή το τέρμα κόντρα στην Ίντερ τη σεζόν 2020/21; Υπήρξαν πολλές αξέχαστες στιγμές και κάθε θαυμαστής έχει μια ιδιαίτερη ανάμνηση που συνδέεται με την περιπέτειά του.

Για άλλη μια φορά φέτος, στον τελευταίο χορό, μπόρεσε να δώσει τη συμβολή του, συγκεντρώνοντας 47 εμφανίσεις και γιορτάζοντας τις 300 με τα ασπρόμαυρα. Στην περίπτωσή του οι αριθμοί λένε μόνο ένα μέρος αυτής της ιδιαίτερης ιστορίας . Τα υπόλοιπα, τα συναισθήματα, μένουν ανεξίτηλα στον καθένα μας.

Ευχαριστούμε για όλα Panita»!