Ο Μουρίνιο απέρριψε τα 30 εκατ. ετησίως της Αλ Χιλάλ για να μείνει στη Ρόμα!

Ζοσέ Μουρίνιο

i

©print screen

Ο Μουρίνιο απέρριψε τα 30 εκατ. ετησίως της Αλ Χιλάλ για να μείνει στη Ρόμα!

Κώστας Τσιακλής 11:49 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:09 - 29.06.2023

Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο, απέρριψε μια μεγάλη πρόταση της Αλ Χιλάλ αφού δηλώνει αφοσιωμένος στο πρότζεκτ των «τζιαλορόσι».

Η Αλ Χιλάλ ψάχνει το νέο της προπονητή και φέρεται να είχε κάνει μια μεγάλη οικονομική πρόταση στον τεχνικό της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος απέρριψε την πρόταση αφού είναι αφοσιωμένος στους «τζιαλορόσι».

Οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας έχουν πάρει φόρα και δεν σταματάνε να δελεάζουν παίκτες και προπονητές να μεταγραφούν εκεί. Η Αλ Χιλάλ μετά τους Ρούμπεν Νέβες και Καλιντού Κουλιμπαλί, προσπάθησε να πάρει και ένα δυνατό όνομα στη θέση του προπονητή.

Όπως αποκαλύπτει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Σαουδάραβες έστειλαν νωρίτερα μέσα στο μήνα μια πρόταση στον τεχνικό της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο. Όπως αναφέρεται η προσφορά τους στον Πορτογάλο ήταν 30 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο ωστόσο τελικά ο Μουρίνιο απέρριψε την πρόταση αφού δηλώνει αφοσιωμένος στο πρότζεκτ της Ρόμα. Άλλωστε έχει συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι» για ακόμα ένα χρόνο.

Μετά το «όχι» του Μουρίνιο, σύμφωνα με τα μέσα της χώρας η Αλ Χιλάλ προσέγγισε και τον προπονητή της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Στο συγκεκριμένο άρθρο έγινε λόγος πως οι άνθρωποι του συλλόγου συναντήθηκαν με τον Ιταλό τεχνικό και του παρουσίασαν την προσφορά τους επίσης ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ για τρία χρόνια. Τελικά η απάντηση φαίνεται να ήταν και πάλι αρνητική.

Πάντως η Αλ Χιλάλ έχει πραγματοποιήσει δύο σπουδαίες αγορές από την Premier League αφού έκανε δικούς της τον Ρούμπεν Νέβες και τον Καλιντού Κουλιμπαλί. Για να αποκτήσει τον Πορτογάλο μέσο η Αλ Χιλάλ έδωσε 55 εκατομμύρια ευρώ στη Γουλβς ενώ για τον Κουλιμπαλί χρειάστηκε να δόσει 23 εκατομμύρια ευρώ στην Τσέλσι.

Ο Νέβες βρισκόταν στη Γουλβς από το καλοκαίρι του 2017, όταν και αποκτήθηκε με 17,5 εκατομμύρια ευρώ από την Πόρτο. Ο 26χρονος χαφ αποχώρησε με απολογισμό 30 γκολ και 13 ασίστ σε 253 εμφανίσεις.

Από την άλλη ο Κουλιμπαλί αγωνίστηκε μόλις για ένα χρόνο στην Τσέλσι και πραγματοποίησε 32 συμμετοχές. Μέσα σε αυτές πρόλαβε να σκοράρει δύο φορές και να «μοιράσει» μια ασίστ.