Σπα, σάουνα και ένας χρυσός θρόνος: Το ασύλληπτο αεροσκάφος της Αλ Χιλάλ, αξίας 500 εκατ. ευρώ, με το οποίο θα ταξιδεύουν οι Νέβες και Κουλιμπαλί (gallery & vid)

Σπα, σάουνα και ένας χρυσός θρόνος: Το ασύλληπτο αεροσκάφος της Αλ Χιλάλ, αξίας 500 εκατ. ευρώ, με το οποίο θα ταξιδεύουν οι Νέβες και Κουλιμπαλί (gallery & vid)

Sportal newsroom 19:47 - 26.06.2023

Ένα βίντεο από το εσωτερικό του υπερπολυτελούς αεροσκάφους της Αλ Χιλάλ, αξίας περίπου 200 εκατ. ευρώ, δημοσίευσε ο Οντιόν Γκάλο και όσοι το είδαν έμειναν με το στόμα ανοιχτό...

Οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας έχουν πάρει φόρα και δεν σταματάνε να δελεάζουν παίκτες και προπονητές να μεταγραφούν εκεί, με την Αλ Χιλάλ να έχει πάρει τους Ρούμπεν Νέβες και Καλιντού Κουλιμπαλί και να σκοπεύει να πάρει και τον τεχνικό της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Η Αλ Νασρ απέκτησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο τον περασμένο Ιανουάριο και από τότε τίποτα δεν είναι το ίδιο. Η Αλ Ιτιχάντ πυροδότησε με τη σειρά της τη «βόμβα», Καρίμ Μπενζεμά και έτσι η Αλ Χιλάλ θέλει να απαντήσει και αυτή με ηχηρές μεταγραφές. Τις πρώτες δύο τις έκανε και όπως όλα δείχνουν έπεται και συνέχεια.

Το σίγουρο είναι πως όποιος ποδοσφαιριστής πάρει τον ίδιο δρόμο που πήραν οι Ρούμπεν Νέβες και Καλιντού Κουλιμπαλί θα έχει την τύχη να ταξιδέψει με το υπερπολυτελές αεροσκάφος της ομάδας, που είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Ο Οντιόν Ιγκάλο, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα, δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο από τη βόλτα που έκανε στο εσωτερικού του αεροπλάνου που χρησιμοποιεί η ομάδα για τις μετακινήσεις της, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε και φωτογραφίες.

Είναι ένα Boeing 747-400, το οποίο κοστίζει περίπου 200 εκατ. ευρώ κι είναι δωρεά του πρίγκιπα, Αλβαλίντ μπιν Ταλάλ, που είναι κορυφαίος θαυμαστής της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως το αεροσκάφος περιλαμβάνει μια τραπεζαρία κι έναν χρυσό θρόνο.