Η Αλ Χιλάλ δίνει 750 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Νεϊμάρ!

Η Αλ Χιλάλ δίνει 750 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Νεϊμάρ!

Γιώργος Σακελλαρίου 08:51 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 08:54 - 12.06.2023

Εξωπραγματική πρόταση της Αλ Χιλάλ, που προσφέρει 750 εκατ. ευρώ στον Νεϊμάρ για τριετές συμβόλαιο. Δίνει λεφτά και στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Τα ΜΜΕ στο εξωτερικό συνεχίζουν τις αναφορές στην επιμονή της Αλ Χιλάλ για την απόκτηση του Νεϊμάρ.

Η πάμπλουτη ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ήθελε τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αποφάσισε να μετακομίσει στο Μαϊάμι. Η Αλ Χιλάλ, όμως, δεν το έχει βάλει κάτω και όπως αναφέραμε και χθες έχει βάλει σκοπό να αποκτήσει το έτερο αστέρι της Παρί Σεν Ζερμέν, τον Νεϊμάρ.

Στο ρεπορτάζ του CBS Sports, αναφέρθηκε ότι η Αλ Χιλάλ διερευνά τις πιθανότητες συμφωνίας για την απόκτηση του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν και μάλιστα έχει στείλει αντιπροσωπεία στο Παρίσι. Ιταλός ρεπόρτερ, μάλιστα, έγραψε ότι η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας δίνει στον 31χρονο Βραζιλιάνο άσο 250 εκατ. ευρώ τον χρόνο για συμβόλαιο τριών ετών. Σκοπεύει επίσης να δώσει και 45 εκατ. ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για να αποσπάσει το «ναι».

Τα γαλλικά ΜΜΕ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο συμφωνίας, αλλά προς το παρόν υποστηρίζουν ότι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ επιθυμεί να μείνει τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο στην Ευρώπη. Σε κάθε περίπτωση, η προσφορά του αραβικού συλλόγου είναι αστρονομική.

Να θυμίσουμε ότι ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι Πεπ Γκουαρντιόλα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νεϊμάρ, προκειμένου να μάθει τις προθέσεις που έχει ο Βραζιλιάνος για το μέλλον του.

Ο Νεϊμάρ έχει συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι το 2025, όμως, ο γαλλικός σύλλογος δεν θα έλεγε όχι στο να απαλλαγεί από τον Βραζιλιάνο λόγω υψηλών αποδοχών, ο οποίος με τη σειρά του δεν θα έβλεπε με κακό μάτι μια αλλαγή σκηνικού, έπειτα από μια δύσκολη σεζόν σε αθλητικό επίπεδο.

Ο Βραζιλιάνος έχει απέναντί του τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν και είναι ανοιχτός στο να αφήσει το «Παρκ Ντε Πρενς» για να ενταχθεί σε μια ομάδα με καλύτερη ατμόσφαιρα. Το κύριο πρόβλημα είναι ότι οι υψηλές του αποδοχές βάζουν εμπόδια στους υποψήφιους «μνηστήρες» για την απόκτηση του.

Η «Equipe» ανέφερε ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα μπορούσε να αντέξει τις οικονομικές απαιτήσεις του Νεϊμάρ, γι' αυτό και ο Πεπ Γκουαρδιόλα κάλεσε προσωπικά τον Βραζιλιάνο για να μάθει τις προθέσεις του για το μέλλον. Σε κάθε περίπτωση, η «Equipe» τόνιζε ότι, παρά το ενδιαφέρον της Σίτι, υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του στους πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο τρόμος του Νεϊμάρ όταν είδε τον Μαξ Στρους να κατευθύνεται με φόρα κατά πάνω του (vid)
NBA

14:06 - 10.06.2023

Ο τρόμος του Νεϊμάρ όταν είδε τον Μαξ Στρους να κατευθύνεται με φόρα κατά πάνω του (vid)

Παραλίγο η σύγκρουση να κάνει τον Νεϊμάρ να μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που πήγε στο Μαϊάμι για να δει τους Χιτ να χάνουν δύο παιχνίδια από τους Νάγκετς, αλλά τουλάχιστον γλύτωσε τον τραυματισμό, αφού ο Μαξ Στρους δεν έπεσε τελικά πάνω του.

Σε ό,τι αφορά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο γνωστός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο τόνισε σε ρεπορτάζ του πως η αγγλική ομάδα δεν βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Νεϊμάρ.