Σακίρα, Νεϊμάρ, Πογκμπά: Η τριάδα των Χιτ που έφερε... ατυχία (vid)

Σακίρα, Νεϊμάρ, Πογκμπά: Η τριάδα των Χιτ που έφερε... ατυχία (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:45 - 08.06.2023 / Ανανεώθηκε: 08:52 - 08.06.2023

Στο Μαϊάμι διακοπές κάνουν αμέτρητες διασημότητες από όλα τα είδη θεάματος, αλλά ως πιστοί των Χιτ εμφανίστηκαν η Σακίρα και οι σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Νεϊμάρ και Πολ Πογκμπά. Ολοι μαζί είδαν την ήττα της ομάδας που υποστηρίζουν στον τρίτο τελικό του NBA.

Ο Νεϊμάρ είχε πρόσκληση από τον Τζίμι Μπάτλερ και δεν την αρνήθηκε. Οι δυο τους έχουν φιλικές σχέσεις και όταν ο ηγέτης των Χιτ κάλεσε στο Μαϊάμι τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ της Παρί Σεντ Ζερμέν εκείνος δεν αρνήθηκε. Ταξίδεψε μέχρι τη Φλόριντα, συναντήθηκε με τον Μπάτλερ, μάλιστα προπονήθηκε στο Kaseya Center, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με την ευστοχία τους σουτάροντας στο καλάθι με τα πόδια! Μόνο που δεν έφερε τύχη στον φίλο του και στην ομάδα. 

Οι Φλόγες ηττήθηκαν στo Game 3, τη μέρα που οι Νίκολα Γιόκιτς και Τζαμάλ Μάρεϊ συνδύασαν τις σπουδαίες επιδόσεις τους, έγραψαν... ιστορία και οδήγησαν τους Νάγκετς στη νίκη που τους έδωσε το προβάδισμα με 2-1 στους τελικούς. 

Καλωσόρισμα του Γιάννη στον Μέσι με… απειλητική διάθεση: «Τα λέμε!»
NBA

03:16 - 08.06.2023

Καλωσόρισμα του Γιάννη στον Μέσι με… απειλητική διάθεση: «Τα λέμε!»

Είδηση της ημέρας είναι στις ΗΠΑ η συμφωνία του Λιονέλ Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρήκε κι εκείνος την ευκαιρία να καλωσορίσει τον Αργεντινό, στέλνοντάς του όμως και μήνυμα εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο MLS.

Στο γήπεδο, πέραν του Νεϊμάρ ήταν ένας ακόμα σταρ του ποδοσφαίρου. Ο Πολ Πογκμπά της Γιουβέντους, ο οποίος ήταν ντυμένος από την κορυφή μέχρι τα νύχια με τα διακριτικά των Χιτ, αλλά ούτε αυτός ενεργειακά βοήθησε την ομάδα. 

Ούτε η Σακίρα, η οποία είναι κάτοικος της Φλόριντα και εσχάτως -για τους λόγους της- εμφανίζεται συχνά πυκνά στα παιχνίδια της ομάδας, που έφθασε στους τελικούς του ΝΒΑ και στο γήπεδο συγκεντρώνονται αρκετές διασημότητες. 

Όπως ο ράπερ J. Cole και ο γνωστός φαν DJ Khaleb. Επίσης, στο γήπεδο ήταν ο θρυλικός Μάτζικ Τζόνσον και μάλιστα παρακολούθησε το παιχνίδι παρέα με τον πρώην σταρ των Χιτ και πρωταθλητή ΝΒΑ, Ντουέιν Ουέιντ. 

Το Ντένβερ ως πόλη δεν είναι καθόλου τουριστική και δεν προσελκύει πολλούς celebrities, παρά μόνο κάποιους... δεύτερης κατηγορίας, αλλά στο ηλιόλουστο Μαϊάμι, Ιούνιο μήνα, υπάρχουν περισσότερες επιλογές. Γι' αυτό και στο γήπεδο εμφανίζονται αρκετοί αστέρες από κάθε είδους κατηγορίας θεάματος. 

Πάντως, οι φίλαθλοι των Χιτ που γέμισαν ασφυκτικά το γήπεδο, τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα άρχισαν να το... εκκενώνουν, από τις «βόμβες» που τοποθέτησαν στα θεμέλια οι Νάγκετς. Όταν το παιχνίδι ολοκληρώθηκε, ελάχιστοι είχαν μείνει στις κερκίδες. Θα επιστρέψουν όμως, για το δεύτερο εντός έδρας ματς της σειράς που θα γίνει τα ξημερώματα του Σαββάτου (10/6, 03:30), ενώ τη νέα σεζόν θα ασχολούνται και με το πρωτάθλημα του MLS καθώς στην πόλη τους θα βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντίνος συμφώνησε με την Ίντερ Μαϊάμι και σύντομα θα βρίσκεται στην πόλη τους.