Καλωσόρισμα του Γιάννη στον Μέσι με… απειλητική διάθεση: «Τα λέμε!»

Καλωσόρισμα του Γιάννη στον Μέσι με… απειλητική διάθεση: «Τα λέμε!»

Sportal newsroom 03:16 - 08.06.2023 / Ανανεώθηκε: 03:19 - 08.06.2023

Είδηση της ημέρας είναι στις ΗΠΑ η συμφωνία του Λιονέλ Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρήκε κι εκείνος την ευκαιρία να καλωσορίσει τον Αργεντινό, στέλνοντάς του όμως και μήνυμα εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο MLS.

Σε ρυθμούς Μέσι κινούνται πλέον και οι ΗΠΑ, αν υποθέσουμε ότι η Βόρεια Αμερική είναι το μέρος στο οποίο το ποδόσφαιρο δεν είναι το πιο δημοφιλές σπορ, με το American football ή το μπάσκετ να κυριαρχούν.

Από τη στιγμή, όμως, που ο Αργεντινός αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ Μαϊάμι και το MLS, όλα έχουν να κάνουν με τον 35χρονο, με πολύ κόσμο να τον καλωσορίζει μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας άσος, έχοντας πλήρη γνώση του ποδοσφαίρου, έχοντας μεγαλώσει σε ευρωπαϊκά εδάφη, δεν έχασε την ευκαιρία να στείλει το δικό του μήνυμα στον Λιονέλ Μέσι και να του υπενθυμίσει παράλληλα ότι πλέον είναι αντίπαλοι.

«Καλώς ήρθες στο MLS, Μέσι! Θα σε δω στο Νάσβιλ», έγραψε στους λογαριασμούς του στα social media ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, υπενθυμίζοντας μία σημαντική λεπτομέρεια που έχει να κάνει με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, μαζί με τα αδέρφια του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέκτησε ένα μικρό ποσοστό της ομάδας του MLS, τη Νάσβιλ, και μάλιστα στις αρχές Μαρτίου που ανακοινώθηκε το deal, υπήρξαν και οι σχετικές φωτογραφίες με τα κασκόλ της ομάδας.

Οπότε, ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί και τυπικά έναν αντίπαλο του Γιάννη Αντετοκούνμπο ή πιο σωστά της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, χωρίς βέβαια τα επίπεδα της κόντρας να έχουν την παραμικρή επαφή με ό,τι ισχύει στην Ευρώπη.