Η Ίντερ Μαϊάμι προανήγγειλε την απόκτηση του Μέσι με καταπληκτικό βίντεο

Ο Λιονέλ Μέσι.

Η Ίντερ Μαϊάμι προανήγγειλε την απόκτηση του Μέσι με καταπληκτικό βίντεο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:05 - 07.06.2023 / Ανανεώθηκε: 08:56 - 08.06.2023

Παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι θα πρέπει να θεωρείται ο Λιονέλ Μέσι. Το καταπληκτικό promo video της ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο MLS για την επικείμενη άφιξη του Αργεντίνου σταρ.

Η Ίντερ Μαϊάμι έκανε το μεγάλο κόλπο και έπεισε τον Λιονέλ Μέσι να αγωνιστεί για λογαριασμό της στο MLS. Παρά την σφήνα που επιχείρησε στο παρά πέντε η Αλ Χιλάλ, προσφέροντας... 1,5 δισ. ευρώ στον Pulga για τριετές συμβόλαιο! 

Ο Αργεντίνος σταρ ουδέποτε σκέφτηκε σοβαρά να συνεχίσει την καριέρα του στην Αραβία και επέλεξε την Φλόριντα όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους, αλλά και για την καθημερινότητα της οικογένειας του.

Άλλωστε ο ίδιος αποκάλυψε την συμφωνία του με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ. «Κάποιοι δεν θέλουν να γυρίσω στην Μπαρτσελόνα, θα πάω στην Ίντερ Μαϊάμι», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του αφήνοντας αιχμές για ανθρώπους των «μπλαουγκράνα», πριν ουσιαστικά εξηγήσει και γιατί πήρε την απόφαση να πάει στο MLS.

«Από τη στιγμή που δεν θα ήταν εφικτή η επιστροφή μου στη Μπαρτσελόνα ήθελα να φύγω από την Ευρώπη, να φύγω από τα φώτα της δημοσιότητας και να σκεφτώ περισσότερο την οικογένειά μου».

Όπερ και εγένετο, με τον Λιονέλ Μέσι να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ίντερ Μαϊάμι έως το 2026. Σε μια ιδιαίτερη συμφωνία που προβλέπει ανανέωση κάθε έτος. Έτσι, ο Pulga ξεκινάει την περιπέτεια του στην Αμερική, έχοντας εντούτοις εξασφαλισμένο το... καταφύγιο του σε ένα σπίτι - παράδεισο 5.500 τ.μ. στο Μαϊάμι, αξίας 7,3 εκατ. δολαρίων!

Σε κάθε περίπτωση, η Ίντερ Μαϊάμι προανήγγειλε την άφιξη του Μέσι με ένα καταπληκτικό βίντεο...