Η λίστα των «8» που ετοιμάζεται να επιβεβαιώσει την πιο... τρελή πρόβλεψη του Κριστιάνο!

Κριστιάνο Ρονάλντο & Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images/Ideal Images

Η λίστα των «8» που ετοιμάζεται να επιβεβαιώσει την πιο... τρελή πρόβλεψη του Κριστιάνο!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 14:07 - 07.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 07.06.2023

Πριν λίγες μέρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο προέβλεψε πως θα ακολουθήσουν πολλοί τον δρόμο του. Η αρχή έγινε με τον Καρίμ Μπενζεμά. Και υπάρχουν κι άλλοι πρωτοκλασάτοι υποψήφιοι...

Η Σαουδική Αραβία καλεί και τα μεγάλα ονόματα μπαίνουν σε σκέψεις. Η για την ακρίβεια, η Σαουδική Αραβία απλώνει «χρυσάφι» στα πόδια τους και τα μεγάλα ονόματα καλούνται να αποφασίσουν ανάμεσα στα πλούτη και το ποδόσφαιρο. Γιατί η αλήθεια είναι πως το μοναδικό κίνητρο για να συνεχίσει κάποιος την καριέρα του στη Saudi Pro League είναι το οικονομικό.

Η αρχή έγινε πέρυσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ άφησε την Premier League και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να γίνει παίκτης της Αλ Νασρ, στην οποία θα μείνει και του χρόνου. «Σύντομα θα είναι μεταξύ των 5 κορυφαίων πρωταθλημάτων του κόσμου», είπε μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη του ο «CR7» για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Και δεν το είπε τυχαία αυτό ο Ρονάλντο. Άσχετα με το αν θα επιβεβαιωθεί ποτέ, η εν λόγω δήλωση έχει βάση. Ο Πορτογάλος ουσιαστικά «βλέπει» πως με τον καιρό θα ακολουθήσουν κι άλλοι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές τον δρόμο του, κάτι το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα την αναβάθμιση του πρωταθλήματος.

Λίγες μέρες αφότου έκανε -εμμέσως πλην σαφώς- αυτή την πρόβλεψη ο Κριστιάνο, ο Καρίμ Μπενζεμά βάδισε στα χνάρια του. Ο Γάλλος επιθετικός μετά από 14 χρόνια αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Μάλιστα, την Τρίτη (6/6) ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του από την Αλ Ιτιχάντ.

Η αγάπη του για τη Βασίλισσα ήταν, είναι και θα είναι δεδομένη. Όμως πως να πει όχι στο «χρυσάφι» που του προσέφερε η αραβική ομάδα. Πρόκειται για 100 εκατ. ευρώ ανά σεζόν συν ένα μπόνους 20 εκατομμυρίων ευρώ με σκοπό να εργαστεί ως πρεσβευτής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030, το οποίο η Σαουδική Αραβία διεκδικεί να φιλοξενήσει. Και μάλιστα στα 35 του...

Η «βασίλισσα» πέθανε, ζήτω η (νέα) «βασίλισσα»!
LA LIGA

19:18 - 06.06.2023

Η «βασίλισσα» πέθανε, ζήτω η (νέα) «βασίλισσα»!

Έχει έρθει η ώρα να γυρίσει σελίδα η Ρεάλ Μαδρίτης και οι ιθύνοντες του συλλόγου με μπροστάρη τον διοικητικό της ηγέτη, Φλορεντίνο Πέρεθ, έχουν σηκώσει ήδη μανίκια, προκειμένου η βασίλισσα να επιστρέψει στον θρόνο της.

Το ερώτημα λοιπόν πλέον είναι ένα: Μόνο ο Μπενζεμά θα είναι συγκάτοικος του Ρονάλντο από την επόμενη σεζόν; Φυσικά κανείς δεν μπορεί να είναι σε θέση να απαντήσει από τώρα σε αυτή την ερώτηση. Καλά καλά δεν έχει ξεκινήσει και με τη βούλα η μεταγραφική περίοδος. Ωστόσο, η λίστα με τους υποψήφιους είναι γεμάτη.

Και σε αυτή βρίσκεται και ο Λιονέλ Μέσι, του οποίου το «διαζύγιο» με την Παρί Σεν Ζερμέν επισημοποιήθηκε και παρότι φαίνεται να προτιμάει την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, η προοπτική της Σαουδικής Αραβίας δεν μοιάζει να τον αφήνει αδιάφορο. Η Αλ Χιλάλ φέρεται να προσφέρει συμβόλαιο στον Pulga με απολαβές που αγγίζουν τα 400 εκατ. ευρώ ετησίως, οπότε παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον να δούμε τι απόφαση θα πάρει για το μέλλον του ο Αργεντινός σούπερ σταρ.

Πέρα όμως από τον Λιονέλ Μέσι υπάρχουν και άλλοι πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές στη σχετική λίστα. Παίκτες που είτε βρίσκονται κοντά στο τέλος της καριέρας τους, είτε λήγει το συμβόλαιο τους. Η και τα δύο, όπως στην περίπτωση του Μπενζεμά. Σε τέτοιες περιπτώσεις στοχεύουν εξάλλου οι σεΐχηδες. Και υπάρχουν οκτώ κορυφαίοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο targer group τους.

Ο λόγος για τους Λούκα Μόντριτς, Σέρχιο Ράμος, Τζόρντι Άλμπα, Σέρχιο Μπούσκετς, Ενγκολό Καντέ, Άνχελ Ντι Μαρία, Ρομπέρτο Φιρμίνο και Χιούγκο Γιορίς. Όλοι τους διαθέτουν κάτι παραπάνω από πλούσια βιογραφικά και αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Θα τον βρουν στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας; Η απάντηση θα δοθεί κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου...