Οριστικό: Στην Αλ Νασρ ο Μπρόζοβιτς

Μαρσέλο Μπρόζοβιτς

i

©SS Twitter

Οριστικό: Στην Αλ Νασρ ο Μπρόζοβιτς

Με τη βούλα ποδοσφαιριστής της Αλ Νασρ είναι ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μετά από εννέα χρόνια παρουσίας στην Ίντερ, ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς πρόκειται να αποχωρήσει από τον ιταλικό σύλλογο, προκειμένου να ενταχθεί και αυτός στην Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Νασρ.

Σύμφωνα όπως ανέφερε ο «γκουρού» των μεταγραφών Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία, με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να καταθέτει πρόταση ύψους 18 εκατομμύριων ευρώ, η οποία τελικά έγινε αποδεκτή από τους «νερατζούρι».

Τις επόμενες ημέρες ο Κροάτης διεθνής αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι υπογραφές στο τριετές συμβόλαιο έναντι 30 εκατομμύριων ευρώ τον χρόνο.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Μπρόζοβιτς με την Ιντερ λήγει το καλοκαίρι του 2026, ενώ ο 30χρονος χρειάζεται ένα ποσό περίπου 25 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτηθεί. Αυτή η συμφωνία θα επιτρέψει στον Κροάτη διεθνή να αναζητήσει νέες προκλήσεις και ευκαιρίες στην Σαουδική Αραβία, ενώ η Αλ Νασρ θα ενισχυθεί με έναν έμπειρο και ποιοτικό ποδοσφαιριστή στον χώρο της μεσαίας γραμμής. 

Ο Μπρόζοβιτς βρίσκεται στην Ίντερ από το καλοκαίρι του 2016, όταν και αποκτήθηκε από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ με πέντε εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον είχε αγωνιστεί και ένα εξάμηνο ως δανεικός.

Διευθύνων Σύμβουλος Ίντερ: «Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ονάνα»
SERIE A

08:53 - 01.07.2023

Διευθύνων Σύμβουλος Ίντερ: «Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ονάνα»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ίντερ, Τζουζέπε Μαρότα, αποκάλυψε πως δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Αντρέ Ονάνα, παρά το ενδιαφέρον της. Παράλληλα μίλησε και για τις περιπτώσεις των Λουκάκου, Μπρόζοβιτς και Αθπιλικουέτα.

Τη φετινή σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μπρόζοβιτς κατέγραψε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και είχε τρία γκολ και έξι ασίστ. Συνολικά ο 30χρονος έφτασε τις 330 εμφανίσεις με τους «νερατζούρι», με απολογισμό 31 γκολ και 43 ασίστ. Επιπλέον έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα και δύο σούπερ καπ.