Ανανέωσε και ο Τσαλχάνογλου με την Ίντερ
i

©Interfc

Ανανέωσε και ο Τσαλχάνογλου με την Ίντερ

Κώστας Τσιακλής 20:35 - 05.07.2023

Μετά τον Αλεσάντρο Μπαστόνι και ο Χακάμ Τσαλχάνογλου ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Ίντερ. Ο Τούρκος θα παραμείνει στους «νερατζούρι» μέχρι το 2027.

Η Ίντερ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χακάμ Τσαλχάνογλου Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας πέντε χρόνων και θα παραμείνει κάτοικος Μιλάνου μέχρι το 2027.

Οι ανανεώσεις συμβολαίων συνεχίζονται στην Ίντερ αφού μετά τον Αλεσάντρο Μπαστόνι, το συμβόλαιο του επέκτεινε και ο Χακάμ Τσαλχάνογλου. Η ομάδα του Μιλάνου έκανε αυτό που αναμενόταν εδώ και καιρό και ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τούρκο μεσοεπιθετικό μέχρι το 2027.

Η ανακοίνωση της Ίντερ για την ανανέωση του Χακάμ Τσαλχάνογλου:

«Η Ίντερ ανακοινώνει ότι κατέληξε σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του παίκτη Χακάν Τσαλχάνογλου: ο μέσος που γεννήθηκε το 1994 θα είναι στους Νερατζούρι μέχρι το 2027».

Η Ίντερ κοινοποίησε και ένα μήνυμα του Μπαστόνι προς τους οπαδούς της ομάδας. Ο 29χρονος άσος δήλωσε μεταξύ άλλων πως θα συνεχίσουν να υπερασπίζονται μαζί τα χρώματα των «νερατζούρι».

«Γεία σας οπαδοί της Ίντερ. Έχω μερικά καλά νέα για εσάς, θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί ως ένα, υπερασπιζόμενοι τα χρώματα των «νερατζούρι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Τσαλχάνογλου βρίσκεται στην Ίντερ από τον Ιούλιο του 2021, όταν και μεταγράφηκε ως ελεύθερος από τη συμπολίτισσα και αιώνια εχθρό, Μίλαν. Ο Τούρκος μετράει συνολικά 95 συμμετοχές, με απολογισμό 12 γκολ και 21 ασίστ.

Τη φετινή σεζόν ο Τσαλχάνογλου κατέγραψε 46 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και οκτώ ασίστ και ήταν βασικό μέλος της ομάδας που έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League, όπου ηττήθηκε με 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Επιπλέον κατέκτησε δύο κύπελλα και δύο σούπερ καπ.

Νωρίτερα σήμερα ανακοινώθηκε και η ανανέωση του συμβολαίου του Αλεσάντρο Μπαστόνι, ο οποίος συμφώνησε για πέντε χρόνια και θα παραμείνει στο Μιλάνο μέχρι το 2028.

«Η Ίντερ ανακοινώνει ότι κατέληξε σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του παίκτη Αλεσάντρο Μπαστόνι: Ο αμυντικός που γεννήθηκε το 1999 θα είναι στους «Νερατζούρι» μέχρι το 2028», αναφέρει η ανακοίνωση της Ίντερ.