Η Ίντερ ανακοίνωσε την ανανέωση του Μπαστόνι μέχρι το 2028

Αλεσάντρο Μπαστόνι

i

©Interfc

Η Ίντερ ανακοίνωσε την ανανέωση του Μπαστόνι μέχρι το 2028

Κώστας Τσιακλής 18:37 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:37 - 05.07.2023

Η Ίντερ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αλεσάντρο Μπαστόνι. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας πέντε χρόνων και θα παραμείνει κάτοικος Μιλάνου μέχρι το 2028.

Η Ίντερ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αλεσάντρο Μπαστόνι. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας πέντε χρόνων και θα παραμείνει κάτοικος Μιλάνου μέχρι το 2028.

Η Ίντερ δεν ήθελε με τίποτα να χάσει και δεύτερο κεντρικό αμυντικό μετά την αποχώρηση του Μίλαν Σκρίνιαρ και έκανε αυτό που αναμενόταν εδώ και αρκετό καιρό. Η ομάδα του Μιλάνου ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αλεσάντρο Μπαστόνι, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με βελτιωμένες αποδοχές μέχρι το 2028.

Η ανακοίνωση της Ίντερ για την ανανέωση του Μπαστόνι:

«Η Ίντερ ανακοινώνει ότι κατέληξε σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του παίκτη Αλεσάντρο Μπαστόνι: Ο αμυντικός που γεννήθηκε το 1999 θα είναι στους «Νερατζούρι» μέχρι το 2028».

Η Ίντερ κοινοποίησε και ένα μήνυμα του Μπαστόνι προς τους οπαδούς της ομάδας. Ο 24χρονος στόπερ δήλωσε έτοιμος για να συνεχίσει μαζί τους την περιπέτεια. «Γειά σας οπαδοί των «νερατζούρι», είμαι έτοιμος να συνεχίσουμε αυτή την περιπέτεια μαζί. Φόρτσα Ίντερ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Μπαστόνι βρίσκεται στην Ίντερ από τον Αύγουστο του 2017 ωστόσο σε αυτό το διάστημα είχε δοθεί δανεικός σε Αταλάντα και Πάρμα. Από το 2019 είναι μόνιμα στους «νερατζούρι» και έφτασε τις 164 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει απολογισμό τρία γκολ και 14 ασίστ.

Τη φετινή σεζόν ο Μπαστόνι κατέγραψε 46 συμμετοχές και ήταν βασικό μέλος της ομάδας που έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League, όπου ηττήθηκε με 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Επιπλέον κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα και δύο σούπερ καπ.

Νωρίτερα σήμερα αναφέρθηκε ότι η Ίντερ ολοκλήρωσε και τη μεταγραφή του Νταβίντε Φρατέζι. Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος των «μαυροπράσινων», Τζιοβάνι Καρνεβάλι. «Έγινε, Ο Φρατέζι υπέγραψε πριν από λίγο. Είμαστε ευτυχείς. Ήταν μια μακρά διαπραγμάτευση και όχι εύκολη γιατί υπήρχαν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονταν. Νομίζω ότι τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο με την Ίντερ, για εμάς και για τον παίκτη. Είχε ήδη μια προτίμηση για τους «Νερατζούρι», ανέφερε μεταξύ άλλων.