«Έκλεισε» Πούλισικ η Μίλαν
i

Πούλισικ/©Chelsea

«Έκλεισε» Πούλισικ η Μίλαν

Κώστας Τσιακλής 09:00 - 08.07.2023

Η Μίλαν τα βρήκε σε όλα με την Τσέλσι για τη μεταγραφή του Κρίστιαν Πούλισικ. Ο Αμερικανός θα γίνει ο δεύτερος παίκτης που αφήνει το Λονδίνο για χάρη των «ροσονέρι».

Σε μια νέα μεταγραφική κίνηση προχωράει η Μίλαν, και πάλι από την Τσέλσι. Μετά την απόκτηση του Ρούμπεν Λόφτους Τσικ, οι «ροσονέρι» θα πάρουν από τους «μπλε» και τον Κρίστιαν Πούλισικ.

Παίκτης της Μίλαν θα πρέπει να θεωρείται ο Κρίστιαν Πούλισικ αφού η Μίλαν κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία με την Τσέλσι για την απόκτηση του. Οι «ροσονέρι» το προσπαθούσαν εδώ και αρκετό καιρό και τελικά κατάφεραν να βρουν τη χρυσή τομή με τους «μπλε».

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι πολύ καλές σχέσεις των δύο ομάδων βοήθησε στην ολοκλήρωση της συμφωνίας, η οποία έκλεισε τελικά στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μίλαν δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τη συμφωνία με τον Πούλισικ αφού ο Αμερικανός ήθελε τη μεταγραφή αυτή και πίεζε την Τσέλσι για να τον παραχωρήσει. Όπως επιβεβαιώνει ο Ρομάνο έχουν ήδη «κλειδώσει» και οι ημερομηνίες του ταξιδιού αλλά και των ιατρικών εξετάσεων.

Ο Πούλισικ ανήκει στην Τσέλσι από τον Ιανουάριο του 2019 όταν και αποκτήθηκε με 64 εκατομμύρια ευρώ από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ (το πρώτο εξάμηνο είχε δοθεί εκ νέου δανεικός στους Βεστφαλούς).

Με τους «μπλε» έφτασε τις 145 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 26 γκολ και 21 ασίστ. Τη φετινή σεζόν ο 24χρονος κατέγραψε 30 εμφανίσεις και σημείωσε ένα γκολ και δύο ασίστ.

Η Μίλαν πήρε από την Τσέλσι και τον Λόφτους Τσικ

Όπως προαναφέραμε η Μίλαν απέκτησε ακόμα ένα ποδοσφαιριστή από την Τσέλσι. Ο λόγος για τον Ρούμπεν Λόφτους Τσικ, ο οποίος αποκτήθηκε επίσης με 20 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα οι «ροσονέρι» έχουν ήδη ανακοινώσει τη μεταγραφή του. Ο Άγγλος μέσος υπέγραψε μέχρι το 2027 και θα αγωνίζεται με το νούμερο 8 που μέχρι πρότινος το φορούσε ο Σάντρο Τονάλι. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Μίλαν είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ρούμπεν Λόφοτυς Τσικ από την Τσέλσι. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τον σύλλογο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2027.

Χωρίς ντέρμπι η πρώτη αγωνιστική στη Serie A
SERIE A

14:09 - 05.07.2023

Χωρίς ντέρμπι η πρώτη αγωνιστική στη Serie A

Η πρωταθλήτρια της Serie A, Νάπολι συναντά τη Φροζινόνε στον πρώτο αγώνα της Serie A της σεζόν, ενώ η Μίλαν θα επισκεφθεί τη Μπολόνια και η Γιουβέντους θα παίξει εκτός έδρας με αντίπαλο την Ουντινέζε .

Γεννημένος στο Λονδίνο στις 23 Ιανουαρίου 1996, ο Ρούμπεν προήλθε από την ακαδημία της Τσέλσι και έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο για τον σύλλογο το 2014. Έπαιξε στους «Μπλε» για επτά σεζόν, με εμπειρίες ως δανεικός στην Κρίσταλ Πάλας τη σεζόν 2017/18 και στη Φούλαμ τη σεζόν 2020/21. Στην Τσέλσι έπαιξε 155 αγώνες και σημείωσε 13 γκολ, κατακτώντας 2 τίτλους Premier League, 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, 1 Σούπερ Καπ Ευρώπης και 1 Λιγκ Καπ».