Απτόητη η Τότεναμ, απέρριψε και τα 80 εκατ. ευρώ της Μπάγερν για τον Κέιν

Χάρι Κέιν

i

©Photo by Marc Atkins/Getty Images/Ideal Images

Απτόητη η Τότεναμ, απέρριψε και τα 80 εκατ. ευρώ της Μπάγερν για τον Κέιν

Κώστας Τόπας 12:32 - 10.07.2023

Η Τότεναμ δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τον πρώτο της σκόρερ, Χάρι Κέιν γι' αυτό κι απέρριψε την τελευταία προσφορά ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ που κατέθεσε η Μπάγερν Μονάχου.

Καμία διάθεση να αποχωριστεί τον μεγάλο της αστέρα, Χάρι Κέιν δεν έχει η Τότεναμ, η οποία απέρριψε τη νέα προσφορά που έβαλε στο τραπέζι η Μπάγερν Μονάχου, ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ!

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η στάση των Λονδρέζων δεν πρόκειται να αλλάξει και γι' αυτό μάλιστα θα επιμείνει ώστε ο Κέιν να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Ο 29χρονος Άγγλος διεθνής επιθετικός αποτελεί ένα από τα σήριαλ του φετινού καλοκαιριού αφού το μέλλον του στην Τότεναμ παραμένει αμφίβολο. Η Μπάγερν Μονάχου παλεύει για να τον εντάξει στο ρόστερ της ενώ οι Λονδρέζοι του προσφέρουν νέο βελτιωμένο συμβόλαιο με στόχο να τον κρατήσουν στο «Tottenham Hotspur Stadium».

Στα 30 του σχεδόν χρόνια, ο αρχηγός των «Τριών Λιονταριών» βγαίνει από άλλη μια ακμαία σεζόν (30 γκολ στην Premier League), αλλά δεν έχει κατακτήσει ακόμα το παραμικρό συλλογικό τρόπαιο στην καριέρα του, κάτι που θα μπορούσε να τον ενθαρρύνει να ενταχθεί στους Βαυαρούς.

Ο βαυαρικός σύλλογος δεν αναμένεται πάντως να παρουσιάσει μεγαλύτερη προσφορά, παρά το γεγονός ότι ο γερμανικός Τύπος έκανε πρόσφατα αναφορά για νέα βελτιωμένη πρόταση περίπου στα 100 εκατομμύρια ευρώ. 

Στόχος προτεραιότητας του Τόμας Τούχελ για την ενίσχυση του επιθετικού του τομέα, ο Κέιν παρουσιάστηκε επίσης στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ η σημερινή του ομάδα δεν θα αγωνιστεί στο Champions League, ούτε σε καμία ευρωπαϊκή διοργάνωση, την επόμενη σεζόν.