Εξαλλοι με τον Λούκας Ερναντές στην Μπάγερν: «Δεν πιστεύουμε ούτε μία λέξη στο "αντίο" σου» (vids)

Λούκα Ερναντές

Εξαλλοι με τον Λούκας Ερναντές στην Μπάγερν: «Δεν πιστεύουμε ούτε μία λέξη στο "αντίο" σου» (vids)

Κώστας Τόπας 12:08 - 10.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:40 - 10.07.2023

Ο θρύλος της Μπάγερν Μονάχου Μεχμέτ Σολ άφησε το «καρφί» του σχετικά με την αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του Λούκας Ερνάντες μετά τη μετακίνησή του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Μετά από τέσσερα γεμάτα τρόπαια χρόνια στον σύλλογο της Bundesliga, ο Λούκας Ερνάντες ολοκλήρωσε τη μετάβασή του στην πρωταθλήτρια της Ligue 1 Παρί Σεν Ζερμέν την Κυριακή (09/07) για 47 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 27χρονος αμυντικός, ο οποίος εντάχθηκε στην Μπάγερν από την Ατλέτικο Μαδρίτης το 2019, έκανε 107 εμφανίσεις για τους Βαυαρούς, αλλά έχασε ένα μεγάλο κομμάτι της περασμένης σεζόν λόγω τραυματισμού στους χιαστούς συνδέσμους. Λίγο αφότου η Παρί ανακοίνωσε τη συμφωνία, ο Ερνάντες έγραψε ένα εγκάρδιο αποχαιρετιστήριο μήνυμα στους οπαδούς της Μπάγερν.

«Σήμερα με βαριά καρδιά μοιράζομαι τον αποχαιρετισμό μου από τον σύλλογο. Μετά από προσεκτική σκέψη, αποφάσισα να αντιμετωπίσω νέες προκλήσεις. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την αμέριστη υποστήριξή σας κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου εδώ. Οι στιγμές που μοιράστηκα θα μείνουν για πάντα στη μνήμη μου καθώς και τα τρόπαια που κατακτήθηκαν, ειδικά το Champions League που πάντα ονειρευόταν», ανέφερε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και πρόσθεσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, την προπονητική ομάδα, όλο το επιτελείο του συλλόγου καθώς και τη διοίκηση και τους προπονητές της Μπάγερν για την εμπιστοσύνη τους και την άνευ όρων υποστήριξή τους ανά πάσα στιγμή. Αυτός ο σύλλογος με έκανε να εξελιχθώ ως παίκτης και ως άνθρωπος. Περήφανος που φόρεσα τη φανέλα ενός από τους πιο διάσημους συλλόγους στον κόσμο. Τελευταία, σας ζητώ να σεβαστείτε την απόφασή μου, ακόμα κι αν τα αντίο είναι πάντα δύσκολα».

Η ανάρτηση έλαβε πάνω από 5.000 σχόλια από οπαδούς και παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του πρώην μέσου της Μπάγερν, Μεχμέτ Σολ, ο οποίος δεν είχε καμία διάθεση να μεταφέρει τις θερμές του ευχές. Μάλιστα, ο πρώην προπονητής της δεύτερης ομάδας της Μπάγερν, αμφισβήτησε την ειλικρίνεια του μηνύματος του Ερνάντες λέγοντας: «Δεν πιστεύω ούτε μια λέξη που λες. Byebye»

Τον περασμένο Ιούνιο, ένας άλλος θρύλος, όπως ο Λόταρ Ματέους, επιτέθηκε επίσης κατά μέτωπο στον Λούκας Ερναντές λέγοντας πως: «Δεν υπάρχει καμία εκτίμηση στον σύλλογο για αυτόν. Η νοοτροπία ήταν πάντα εκεί στον αγωνιστικό χώρο, αλλά τραυματίστηκε επίσης πολλές φορές σε πολλούς μήνες. Μπορείτε να το θυμάστε αυτό ως παίκτης και να μείνετε πιστός σε έναν σύλλογο για περισσότερο», είπε ο Ματέους στο Sky Sports.

Τα επιτεύγματα του Λούκας Ερναντές στην Μπάγερν

Ο Λούκας Ερναντές ο οποίος είναι 27 ετών και έχει αναδειχθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τη Γαλλία το 2020, έχει κερδίσει τέσσερις Bundesliga (2020, 2021, 2022 και 2023) και ένα Champions League (2020) με τους Βαυαρούς. Αυτή τη σεζόν ο Lucas Hernández μπόρεσε να παίξει μόνο 11 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.