Ο Κέιν πιέζει την Τότεναμ να αποχωρήσει άμεσα για την Μπάγερν

Χάρι Κέιν

i

Χάρι Κέιν ©Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Ο Κέιν πιέζει την Τότεναμ να αποχωρήσει άμεσα για την Μπάγερν

Κώστας Τόπας 08:46 - 10.07.2023

Ο Χάρι Κέιν πιέζει την Τότεναμ ώστε να τον πουλήσει και να αποχωρήσει για την Μπάγερν Μονάχου, η οποία έχει καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση στα «σπιρούνια» για τον Άγγλο επιθετικό.

Η Μπάγερν Μονάχου ενισχύει τις δυνάμεις της για να αποκτήσει τον Χάρι Κέιν. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Daily Mail», ο γερμανικός σύλλογος ετοιμάζει νέα προσφορά στην Τότεναμ για τον Άγγλο επιθετικό, από 70 έως 80 εκατομμύρια ευρώ. Τα «σπιρούνια» όμως δεν θα ανταποκριθούν θετικά, ακόμη κι αν ο παίκτης ολοκληρώνει το συμβόλαιό τους το καλοκαίρι του 2024.

Σύμφωνα όμως με τον δημοσιογράφο του Sky Sports, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο Χάρι Κέιν βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση της Τότεναμ και πιέζει για να αποχωρήσει το συντομότερο δυνατόν.

Αν και η προσφορά είναι ακόμα χαμηλότερη από την αρχική τιμή που ζητάει η Τότεναμ, είναι απίθανο ο σύλλογος να θέλει να αφήσει τον Κέιν να φύγει με ελεύθερη μεταγραφή τον επόμενο χρόνο. Επομένως, εάν δεν μπορεί να επιτευχθεί νέα συμφωνία για το συμβόλαιο, είναι πιθανό η ομάδα του Λονδίνου να τον πουλήσει.

Ο Κέιν απέχει μόλις 48 τέρματα από το να πετύχει το ρεκόρ σκόρερ όλων των εποχών στην Premier League του Άλαν Σίρερ, ενώ παράλληλα έχει πετύχει ρεκόρ 280 γκολ με την Τότεναμ, εκ των οποίων τα 213 στο αγγλικό πρωτάθλημα.