Το ποσό που θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να πουλήσει τον Μαγκουάιρ

Χάρι Μαγκουάιρ

Το ποσό που θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να πουλήσει τον Μαγκουάιρ

Κώστας Τσιακλής 16:32 - 10.07.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να πήρε την απόφαση να πουλήσει τον Χάρι Μαγκουάιρ ωστόσο θέλει να το κάνει αυτό με ένα αρκετά υψηλό ποσό.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν περίπου 58 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

Ο ποδοσφαιριστής μοιάζει να μην βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Έρικ Τεν Χαχ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται σοβαρά την παραχώρηση του. Από την άλλη και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μελετάει το μέλλον του ωστόσο για την ώρα δεν πιέζει για να φύγει από το «Όλντ Τράφορντ». Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η απραξία του, βάζει σε ρίσκο και τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της Εθνικής Αγγλίας.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ρεπόρτερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σάμουελ Λάκχαρστ, οι «κόκκινοι διάβολοι» για να πουλήσουν τον ποδοσφαιριστή θα ζητήσουν ένα ποσό κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό από τη μια είναι έκπληξη το συγκεκριμένο ποσό ωστόσο από την άλλη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε δόσει 87 εκατομμύρια για να τον αγοράσει (ρεκόρ για αμυντικό) και δεν θέλει να έχει περαιτέρω ζημιά από την περίπτωση του.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ βρίσκεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2019 όταν αποκτήθηκε από τη Λέστερ. Συνολικά με τους «κόκκινους διαβόλους» έφτασε τις 175 συμμετοχές και έχει σημειώσει επτά γκολ και πέντε ασίστ. Τη φετινή σεζόν έχασε τη θέση του και κατέγραψε μόλις 31 εμφανίσεις, με τις μισές να είναι ως αλλαγή.

Πριν από περίπου ένα μήνα είχε αναφερθεί το ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Μαγκουάιρ ωστόσο τελικά η περίπτωση του φαίνεται να μην είναι στις επιλογές του Άγγελου Ποστέκογλου ωστόσο αυτό δεν μπορεί να το πει κάποιος με σιγουριά αφού οι «Σπερς» δεν έχουν ενισχυθεί ακόμα στην άμυνα.

Ποστέκογλου: «Είμαι σίγουρος ότι ο Κέιν θέλει να μείνει και να κάνει την Τότεναμ επιτυχημένη»
PREMIER LEAGUE

15:56 - 10.07.2023

Ποστέκογλου: «Είμαι σίγουρος ότι ο Κέιν θέλει να μείνει και να κάνει την Τότεναμ επιτυχημένη»

Ο νέος προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, είπε πως είναι σίγουρος ότι ο Χάρι Κέιν θέλει να μείνει στην ομάδα και την κάνει επιτυχημένη, όπως ακριβώς θέλει και ο ίδιος.

Μέχρι στιγμής η Τότεναμ αγόρασε τον Τζέιμς Μάντισον από τη Λέστερ και κράτησε μόνιμα τους Ντέγιαν Κουλουσέφσκι και Πέδρο Πόρο από τις Γιουβέντους και Σπόρτινγκ αντίστοιχα. Επιπλέον έχει «κλείσει» και τον Μανόρ Σόλομον που την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στη Φούλαμ.