Το «βάρος» του Ζινκερνάγκελ και η επόμενη μέρα

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ

i

© Intime

Το «βάρος» του Ζινκερνάγκελ και η επόμενη μέρα

Ο Δανός αρέσει και είναι στον… αέρα για τη συνέχεια.

Μπορεί να βρίσκεται στην Αυστρία πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με τον Ολυμπιακό, αλλά το όνομα του Φιλίπ Ζινκερνάγκελ, είναι μονίμως στο προσκήνιο για την… επόμενή του ομάδα. Ο Δανός ποδοσφαιριστής, είναι στο Μιλς, προπονείται με την ομάδα, αλλά το μέλλον του δεν είναι ξεκάθαρο.

Δίνεται μια αίσθηση πως δύσκολα θα καταφέρει να κρατήσει τη θέση του στο ρόστερ του Ολυμπιακού, γι’ αυτό και κυκλοφορούν διάφορα σενάρια. Από νέο δανεισμό του, ως και την πώλησή του. Η Τραμπζονσπόρ δείχνει να μην τον βγάζει από το κάδρο της και ετοιμάζει πρόταση στον Ολυμπιακό.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ προφανώς και με την επιστροφή της ομάδας από την Αυστρία, θα κάνει μια νέα έκθεση και μαζί με τον Αντόνιο Κορδόν, θα πάρουν τις αποφάσεις για προσθήκες και αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Αρχικά πήγαν 23 παίκτες στο Μιλς, δεν θα είναι όλοι στην επόμενη σελίδα των «ερυθρολεύκων». Ενσωματώθηκαν Ιμπόρα και Κίνι, θα ακολουθήσουν και άλλοι. Κοινώς, έχουμε να δούμε πολλά στο θέμα των αλλαγών του ρόστερ.

Από εκεί και πέρα, το θέμα με τον Ζινκερνάγκελ, είναι και το πως αισθάνεται ο ίδιος. Δόθηκε μια αίσθηση πως δεν δείχνει πολύ αποφασισμένος για τη δεύτερη ευκαιρία του στον Ολυμπιακό. Ίσως δεν αντέχει την πίεση; Το βάρος αυτής της φανέλας; Ο Μαρτίνεθ και ο Κορδόν, λογικά θα μιλήσουν μαζί του και έτσι, θα παρθεί κι αυτή η απόφαση.

Θυμίζουμε πως πέρσι βοήθησε στα προκριματικά, σκόραρε στο Ισραήλ και στην Σλοβακία, αλλά με μόλις μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα, πάρθηκε η απόφαση να μετακομίσει στην Σταντάρ Λιέγης ως δανεικός. Και στο Βέλγιο αρέσει πάντως, δεν είναι μόνο οι Τούρκοι που καλοβλέπουν την περίπτωσή του.

Τις επόμενες ημέρες, θα ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει και με τον Δανό. Και δεν είναι το μόνο κεφάλαιο που απασχολεί φυσικά. Όλα τώρα… αρχίζουν στον Ολυμπιακό.